Kawaii Seljakott Kooli 5 Tükki Kawaii Seljakott Komplekt Koolikotti Koos Õla Kott, Pliiats Kotti Talje Kott Multifunktsionaalne Teen

0 Reitingud
€22.68 €32.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin kawaii seljakott kooli?See vastupidav kott mahub teie tableti ja rohkem, armas disain, mis sobib mis tahes mood collocation.See on 1 suur seljakott ja boonus kingitus Jõuludeks.

Kirjeldus:

Nimi: Kawaii Seljakott Komplekt

Materjal: nailon + PVC

Õlakott suurus: umbes 43*31*14cm/16.93*12.2*5.51 aastal

Kaal: umbes 760g

Pakkeleht:

1 x suur õlakott.

1 suur õlakott.

1 nöör kott.

1 mini õla kott.

1 Pen Kott

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Avar Disain: kawaii seljakott komplekt pakub peamine sahtel, mis mahutab oma tablett, raamatud, rahakoti ja rohkem.Samuti on ees tasku võtmed, mobiiltelefon ja muud esemed.Seljakott on 430 x 310 x 140 mm, ideaalne igapäevaseks vajadustele.

2.Stiilne ja Usaldusväärne : Seda kawaii seljakott komplekt on valmistatud Nailonist+PVC materjal, mis on kerge ja vastupidav, mis takistab vee ja kulumist.Seda on ka lihtne puhastada ja hooldada, säilitada oma välimust ja kvaliteeti.Saate aru, selle elegantsi ja töökindlus iga kord.

3.Stiilne ja Praktiline Komplekt: See kawaii seljakott komplekti on 1 suur seljakott,1 suur õlakott, 1 nöör kott, 1 mini-õla kott, 1 penaali.Need kotid on ideaalsed, et hoida oma teemad ja vidinaid organiseeritud ja turvaline.Nad sobivad koolis, tööl või reisida ning parandada oma välimust.

4.Ulatuslik Kasutamine: See kawaii seljakott komplekt tuleb koos topelt õlarihmaga disain, mis võimaldab teil kohandada seda oma eelistustele.Seda saab kasutada erinevatel puhkudel, nagu dating, uurides, jooga, kaubanduskeskused, kool, ja rohkem.Seljakott on ka väga atraktiivne ja elegantne, mis muudab seista välja tõrjuda.

5.Suurepärane Kingitus: Esteetiline Seljakott Tüdrukute saab saata lapsed kooli päeva, kingitus, pidu kingitused, sünnipäeva kingitused, Jõulud kingitused, ladustamise täidis, teemastatud pool varustus ja muu täiuslik kingitusi laste pidu kingitused.

sku: k18720

Mudeli Number kawaii seljakott komplekt
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…