3 Oz Keraamiline Precision Tip Aplikaator Pudel Keraamika Vahendid Savi Annab Nõela Ja Täita Lehter Vastupidav

0 Reitingud
€10.87 €15.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Praktiline Komplekt] Keraamilised underglaze aplikaator pudel komplekt koosneb 3 x 89ml pudelid.Seal on 50 nõelad 10 suurused, 5 iga suurus, 3 täites kanalid ja 3 metall-pistikud, täielik ja piisav, et täita oma igapäevast kasutamist vajadustele.

[50 Täpsus Aplikaator Nõelad] 10 liiki terasest vardad on väga sobivad värvimiseks; värvi iga spetsifikatsioon nõel on erinevad, lihtne eristada, 14G, 15G, 16G, 17G, 18G, 19G, 20G, 21G, 22G, 23G.

[Sile Keraamiline Glasuur Pudelid] saad 3 pirn pigista palli 3 oz võimsus, kerge kaal, lihtne käsitseda, kerge kontrollida summa väljapressimist; ideaalne kaunistus keraamika ja savi, täpset disain.Pesa on metallist ja lehter on plastikust teha oma klaasimine protsessi lihtsamaks ja sujuvamaks

[Lihtne Kasutada] savi tõsta-saba pudel on varustatud väikese lehtri, mis muudab teie täitmine ja puhastamine kiirem ja mugavam, ja salvestab täitmise aeg; erinevad nõelad on võimalik vahetada, piisavalt, et täita oma erinevaid vajadusi.

[Oluline, Keraamiline Tools], Sobib keraamiliste klaaside või värvimine, liimimine, jne.; Saate DIY palju ilusaid teoseid oma lapsed ja vanemad, nautida DIY lõbus.Võite anda ka see komplekt on kingitus oma sõpradele ja perele või inimesed, kes armastavad keraamika, nad armastavad seda!

Värv:Mitmevärviline

Materjal:Metall

Pakendi Sisu:

1set * keraamika tarvikud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

3 Oz Keraamiline Precision Tip Aplikaator Pudel Keraamika Vahendid Savi Annab Nõela Ja Täita Lehter Vastupidav

sku: k1855

Type5 sest Savi annab Nõela ja täita Lehter
Type2 keraamilised vahendid keraamika
Type3 keraamilised vahendid
Mudeli Number Keraamika Tarvikud
Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina
Type4 3 Oz Keraamiline Precision Tip Aplikaator Pudel Keraamika Vahendid
Type1 Keraamika Tarvikud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…