3D Kõrvits Auto Küünal Hallituse DIY Mini Vaik Käsitöö Betoon, Krohv, Küünal Hallitusseened Kõrvits Hallituse Silikoon Kõrvitsa Tegemisel Hallitusseened

0 Reitingud
€13.19 €26.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Sile Pind: enam kinni kohtleb või purunenud kuju - see hallitus tagab täpse ja muljetavaldav tulemus iga kord!Nautida kiusame vaba küpsetamine kogemus nüüd meie lihtne-release kõrvits hallituse!

2.Lihtne Puhastada: kõrvitsa hallitus on lihtne puhastada sooja suds ja täielikult kuivada enne kui jätad.See pikendab tema kasutusiga ja vältida tolmu.

3.Loominguline Kingitus: See kõrvits hallitus on suurepärane kingitus neile, kes armastavad teha oma käsitööd.See võimaldab neil nautida nalja käsitöö erinevaid materjale ja vorme.

4.Mitmekülgne Kasutamine: See kõrvits hallituse aitab teil teha auto difuusor, kivi, tilguti kaunistused, küünlad, magustoitude, šokolaadi ja muud.Kas soovite kaunistada oma kodu, luua kingitusi oma sõpradele, või nautida mõned magus kohtleb, see hallitus on sobiv.

5.Ohutu Silikoon Materjal: Meie kõrvitsa hallitus on tehtud toidu silikooniga, mis ei sisalda kahjulikke aineid.See on paindlik, kuid tugev, vastupidav ja lihtne puhastada.Te saate kasutada seda teha kõrvitsa-kujulised koogid, šokolaadid, kommid, jääkuubikud ja rohkem.

Kirjeldus:

See kõrvitsa silikoon hallitus on ideaalne neile, kes armastavad teha tilguti kaunistused.Valmistatud silikoonist, see ei sisalda kahjulikke aineid ja tagab lihtne vabastada oma loomingut.Ole loominguline käesoleva Halloween see mitmekülgne silikoon õliga.Kirjeldus:

Toote nimetus: Kõrvits silikoon õliga

Toote materjal: silikoon

Toote kaal: umbes 277g

Toote mõõdud: 8.8*8.2*5.8 CM (3.46*3.22*2.28 tolli)

Nimekiri:

Kõrvits silikoon hallituse*1

sku: k44607

Kuju TAIM
Materjal Silikoon
Mudeli Number Kõrvits silikoon õliga
suurus 8.8x8.2x5.8CM
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…