Silindri Pea-Assamblee Kaas Regal Raptor DD150

0 Reitingud
€36.06 €37.96

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Näpunäited:

1: Palun kontrollige, et telefon on vabastada nii, et see ei mõjuta kättetoimetamise

2: selleks, et vältida tarbetuid probleeme, pidage meeles, et kontrollida kauba ette ja tagada, et see on allkirjastatud ise, kui sa leiad, et kaup on puudu või kahjustatud, võtke meiega palun ühendust aega, ja keelduda isik.Vältida sellega kaasneks kahju teile.Kui leiate, et seal on leke või kahju pärast allakirjutamist saamise, me ei saa sellega tegeleda, ja me loodame, et teie mõistmist.

3: Palun veenduge, et te ei kaota välispakendil ja tarvikud, mis tulevad koos teile 7 päeva jooksul pärast allakirjutamist saamise, et vältida pärast-müük probleeme, mida on raske hakkama, aitäh!

Teate, et ostjaid;

1. Mootorratta tarvikud on suhteliselt eriline toode ja toote mudel, suurus ja sobitamine on väga range.Auto on tervik ja iga osa peab tegema koostööd omavahel, et mängida oma roll.Paigaldus on väga oluline, ja professionaalsed paigaldajad peavad installida ja siluda see.

2. Pakume teile kvaliteetseid tarvikuid, et tagada usaldusväärne kvaliteet.Nii kaua, kui paigaldamine on õige, me ei saa särada kasutage funktsiooni, tarvikud.

3: Toote pildid on kõik tehtud mitterahalised.Tänu tehnika ja valgustus probleeme, mõned neist võivad olla kromaatilise aberratsiooni.Palun mõista.Konkreetse saanud füüsilisi objekte on peamised.

& nbsp; 4: Mõned toote pakendil võib olla mõningaid erinevusi tõttu ei ole ostetud üks partii, kuid tooted on sama kvaliteediga,

sku: k17053

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…