2024 Nädala Kalender Giant Panda 3D Raamatu Skulptuur 3D Märkus kleepuv Kleepuv kolmemõõtmeline Panda Pad 3D Märkused Mudel Märkus

0 Reitingud
€24.54 €49.08

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Spetsifikatsioon

Nimi: 2024 Nädala Kalender Giant Panda 3D Raamatu Skulptuur Märkus Pad

Värv: nagu näha

Suurus: 8*8*6cm/3.15 x 3.15 x 2.36 tolli

Lehed: 217

Toote Kirjeldus

ART KAUNISTAMISEKS: Käsi-seotud panda 3D notepad koos tolmu-ja niiskuskindel akrüülist kast on ainulaadne teenetemärgi mis tahes koht, mis ühendab praktiline väärtus klassikaline raamatu skulptuur viimistletud luua laekuva ja eco-sõbralik dekoratiivse kunsti.

KVALITEETNE MATERJAL: Meie 3D notepad on nikerdatud kõrge kvaliteediga eriala paberit, millel peen töö ja selge tekstuuri, ei ole lihtne deformeeruda ja kukkuda;

Lai valik kasutusalad: seda saab kasutada nii pliiatsi omanik, märkmepaberi ja järjehoidja koos valgus-up funktsioon.Võtke pliiats omanikult, pisar märkmepaberi, et salvestada oma lugemisel kogemus, ja kasutada seda kui järjehoidja, et tähistada oma lugemisel koht.

Lõbus ja Stressi leevendamiseks: Rebige märkmete ükshaaval 3D notepad, mitte ainult saate salvestada olulised asjad, kuid ka nautida iga hetke üllatus ja lõbus, kuni kogu panda mudel on täiesti esitatud, leevendab stressi ja ärevust!

PARIM KINGITUS: See ilus ja lõbus 3D notepad on ideaalne sünnipäeva või puhkus kingitus.See on täiesti käsitöö ja saab anda oma vanematele, lähedastele, lapsed, sõbrad, töökaaslased, kui kingitus aastapäevaks, sünnipäevaks ja rohkem.See saab olema üllatus kingitus tahes puhkus.

Toodete Nimekiri:

1* Märkmete

1*Tolmukate

1*Kinkekarbis

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.

sku: k163431

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…