Romantiline RosePaper Skulptuur Lisa Memo Pad 3D-Kunsti Notepad Päev Aastapäeva Kunsti Sünnipäeva Xmas Pulmad Valentine Kingitused N I4A9

0 Reitingud
€6.12 €12.25

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Romantiline teema: See kolmemõõtmeline paber mudel notepad esitleb ilus südame kuju romantiline teema.Armastus sümboliseerib armastust ja soojust, tuues teieni romantiline atmosfäär.

Peen käsitsi meisterdatud paber nikerdamist: See notepad on tehtud kasutades täpset käsitsi meisterdatud paber nikerdamist tehnikat, ja iga detail on hoolikalt nikerdatud.Mees ja naine seisavad käsikäes armastus, näidates, ilu ja pühendumist, armastust.

Multi-funktsionaalne pad: peale selle ilus välimus, see kolmemõõtmeline paber mudel on ka praktiline-padi.Interjöör on koht, pliiatsi omanik salvestada olulised märkused, kuupäevad ja ülesanded.

Paindlik ja kaasaskantavate disain: suurus pad on mõõdukas ja kerge kaasas kanda.Saate hoida seda kontoris, kodus või reisil jälgida, inspiratsiooni ja tähtsad asjad.

Unikaalne kingitus valik: Kui eriline kingitus, see kolmemõõtmeline paber mudel pad on üllatus ja rõõm teie sõbrad ja pere.See ei ole ainult praktiline vahend, kuid ka kunstiteos, mis kujutab endast romaani ja emotsioon.

Toote nimetus: Romantiline paber mudel-padi

Toote kaal: 230g

Toote suurus: 8x8x3.8cm /3.15X3.15X1.5 tolli

Toode värv: roosa, punane

Lehtede arv: 115

Pakett sisaldab: 1TK Romantiline kolmemõõtmeline paber mudel märgib +1TK läbipaistev ekraan box +1TK kinkekarbis

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.me olema valmis vastus sulle ASAP.

sku: k180292

Liim Või Mitte No
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Romantiline paber mudel-padi
Stiil Memo Padjad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…