Ujumine Mütsid Silikoon Veekindel Ujuda Müts Mehed Naised Täiskasvanute Pikad Juuksed Bassein Mütsid Ujumine, Sukeldumine Varustus, Elastsed Korgid

0 Reitingud
€4.05 €8.10

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Need ujumine mütsid on valmistatud kvaliteetsest silikoonist materjal, mis on vastupidav, paindlik ja kerge kaal.Nad pakuvad veekindel kaitse oma juukseid ja kõrvu, ja suurendada hõõrdumise vähendamiseks lohistage ja parandada kiirust.Nad on ka lihtne panna ja ära võtta.Need ujumine mütsid on ideaalne kingitus naistele, kes armastavad ujumist või veesport.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Ujumine Mütsid

Kohaldatava inimesed: täiskasvanutele, meestele ja naistele

Toote mõõdud: 185*230*200MM

Kaal: umbes 55g

Toote materjal: silikoon

Toodete Nimekiri:

1* Ujumine Mütsid

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kuiv ja Kiire Ujumine Kogemus: meie Ujumine Mütsid, saate nautida kuiv ja kiire ujumine kogemus.Silikoon materjali meie Ujumine Mütsid takistab niiskuse tungimist ja kaitseb pea ja juuksed veest kahjustada.See vähendab ka vee vastupidavust ja suurendab ujumine kiirus ja tõhusus.

2.Ei Tõsta: Ujumise Mütsid funktsioon anti-slip reljeefne salongi, mis suurendab hõõrdumist ja muudab need sobivad pea paremini.Nad ei lange maha lihtsalt, sest nad hoiavad oma pea kindlalt.

3.Silikoonist Materjal: Naised Ujuda Mütsid on valmistatud silikoonist materjal, mis on pehme ja mugav kanda, kõrge elastsus ja nr deformatsioon.Nad võivad sobib teie pea kuju hästi ja kestavad kaua.

4.Lihtne teha: Ujumine Mütsid Naistele on kerge kaal ja kokkupandav lihtne ladustada.Saate pack neid oma kotis või taskus ja võtab neid kõikjal soovite.

5.Suurepärane Kingitus: Ujuda Mütsid Naistele Ujumine on täiuslik sünnipäev, Thanksgiving, Jõulud või sünnipäeva kingitus oma pere või sõpradega.Nad on õnnelikud, et seda saada.

sku: k162447

Kohaldatava Inimesi MEHED
Mudeli Number Silikoon Ujuda Müts
Materjal Silikoon
Stiil Cartoon Ujumine Kork
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…