Seep Baari Omanik Seep Plaat Seinale Paigaldatud Iminapp Ei Kogune Seep Saver Hoida Seep Kuiva Käsna Omanik Dušš Vannituba

0 Reitingud
€7.32 €10.47

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Seep Tassis Dušš on nutikas lahendus, et säästa ruumi oma vannituba.See on vastupidav disain, mis ei ole lihtne deformeeruda ja see võib kesta pikka aega.Võite installida, lihtsalt lihtsalt viia äraveo tassi vastu siledat seina või klaasist.See on ka mugav regulaarne puhastamine hoiab see on hügieeniline.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Kaal: 220g

Suurus: 13.9*13.4*8.5 cm

Toodete Nimekiri:

1* Seep Roog

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Korraldada Seep ja Käsn: See seep roog on tark double layer disain, mis võimaldab teil panna oma seep ülemine riiul ja oma käsn alumine kiht, et säästa ruumi.

2.Drenaaž Disain: õõnes äravoolu funktsioon, see seep roog võimaldab vee põgeneda, hoides oma seebi sattumist niiske ja pikendab selle kasutusiga.

3.Tahke Materjali: See seep tassi kasutab ABS materjalist, materjal, mis on tugev ja vastupidav.See ei deformeeru või kanna lihtsalt ja mahub oma seep pikka aega.

4.Lihtne Paigaldada: äraveo tassi seep roog saab kinni iga sileda seina või klaasi lihtne vajutada ilma liimi või puur, mis võivad kahjustada teie seina.

5.Lihtne Puhastada: Loputa seep tassis dušš veega vahetult pärast kasutamist, siis pühkige see kuivaks.See on lihtne puhastada, kuna see on eemaldatav disain.

sku: k1622

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…