Muruniiduk Katta Universaalse 210D Hõbedaga Kaetud Oxford Lumi Puhur Tolmu Kate Väljas Kodus Muru Traktor Hõlmab Tarvikud

0 Reitingud
€14.72 €29.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Valitud Materjal: Meisterdatud valitud materjalid, meie muruniiduk katta uhke hea vastupidavuse ja vastupidavad vastu karmi ilmastiku-ja UV-kiirte eest.Selle 210D hõbedaga kaetud oxford kangas tagab usaldusväärse kaitse oma niiduk aastaringselt.

2. Lihtne Paigaldada: Tagada sujuv kaitse teie muruniiduk meie lihtne paigaldada kate featuring alumine pingutusnöör jaoks kiire ja mugav setup.

3. Kõik Ilm Jõudlus: Hoidke oma muruniiduk ohutu karm elemente aastaringselt meie suurepärane veekindel kate.Kilp seda vihma, lume, tolmu ja UV-kiirte eest, tagades, et seade jääb top tingimused.

4. Suurepärane Kingitus: Anna oma lemmik aednik see muruniiduk katta, et kaitsta oma seadmeid tolmu, vihma, lume-ja UV-kiirte eest.Läbimõeldud kingitus meestele ja naistele, kes armastavad aia ja muru hooldus, see on ideaalne erilistel puhkudel nagu sünnipäevad, Thanksgiving ja Jõulud.

5. Kaasaskantav ja Lihtne: Võtke muruniiduk kate sinuga kõikjal ilma probleemideta.Oma kerge konstruktsiooni ja kokkupandav disain teevad seda lihtne kaasas kanda ja ei võta palju ruumi.Kaitsta oma niiduk vaevata õues.

Kirjeldus:

Kaitsta oma muru niiduk elemendid meie võrratult veekindel niiduk kate.Valmistatud valitud materjalid, see on vastupidav ja kauakestev.Naudi kiire ja probleemivaba paigaldus protsess, ja seda koos teiega kuhu minna.Ideaalne meestele, kes hindavad kvaliteeti kaitse oma seadmed.

Kirjeldus :

1. Materjal: 210D hõbedaga kaetud Oxford riie

Toote mõõdud:

1. Suur: 193*112*63.5 cm/75.9*44*25in

2. Väike: 188*99*64cm/74*38.9*25.1 aastal

Toodete Nimekiri

Muruniiduk Kate*1

sku: k5899

Mudeli Number Muruniiduk Kate
Stiil Modern Stiil
Materjal Riie
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…