Liim Ribadeks Regripping Golfikepid Kahepoolne Teip Golf Grip Kiletamine Liim Grip Ribadeks Golf Regripping Komplekt

0 Reitingud
€6.75 €9.64

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin erialast-klassi golf grip tape, mis hoiab sind tunne kindel muidugi?Otsida enam kui meie suur-kvaliteeti valik!Meie lint on mõeldud maksimaalse ohutuse grip, tagades, et sa ei pea muretsema, libisemine või õnnetusi.Pluss, tema suur vastupidavus tähendab, et teil ei ole vaja osta uus lint sageli säästes teie aega ja raha.Hoia käepidemed top tingimused ja teha oma parima meie usaldusväärsete golf grip tape.

Toote nimetus: Special kahepoolse kleeplindiga klubi grip

värv: Valge

Materjal:pu

Omadused: kahepoolne teip

Pikkus: 50 meetrit

Kaal koos pakend:

18mm*50m: umbes 150g

25mm*50m: umbes 210g

30mm*50m: umbes 260g

40mm*50m: umbes 360g

50mm*50m: umbes 410g

Toote mõõdud: 14*14*5cm

Pakendi suurus: 14*14*5cm

*Soe meeldetuletus: suurus ja kaal on mõõdetud käsitsi ja võib esineda kergeid kõrvalekaldeid tegelikest.

Pakkeleht:

1* Regripping Golf Grip Lindid

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Jõudlus: meie golf grip tape ribadeks, kogemus optimaalne haardumine vahelise haardumise ja klubi paranenud stabiilsus kohus.Iga kindel, kiik on projekteeritud parema jõudluse.

2.Kohandatud Golf Comfort: Parandada oma golf kogemusi meie spetsiaalselt lindid ribadeks.Selle kuju ja suurus vastavad meie lint tagab ohutu ja mugav käepide, mis annab teile meelerahu, et keskenduda oma kiik.

3.Kauakestev Lint: Saada täiuslik haare iga kord, kui meie lihtne-to-use golf grip tape ribadeks.Piisavalt lindi muuta grip mitu korda, et see pikk-kestev lahendus tähendab, et sa ei pea ostma lindi sageli, mistõttu on täiuslik sobib teie vajadustele.

4.Suur Vastupidavus: Meisterdatud kvaliteetsest PU, oma golf grip tape ribadeks pakkuda suur vastupidavus ja pikk-kestev liim.See jääb koht pikka aega, hoides oma haaret turvaline ajal iga lask.Võite loota selle järjepidevuse eest parema tulemuslikkuse ning streikide korral, mis tabas märki.

5.Uuendada Oma Grip: Tõsta oma golf mängu oma golf grip tape ribadeks.Meisterdatud mängijate kõikidel tasanditel, elementaarsed tööriistad parandada oma golf kohustuse tagada, mugav ja turvaline hoidke seda all.Meie lint, ribad hoida oma käepidemed top tingimused, mis takistab libisemise ja vähendada ebamugavust.Kui te nõudluse parim oma golf ja tarvikud, vaata enam kui meie suurepärane grip tape ribadeks.

sku: k160076

Materjal Kummist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…