1tk EVA Kalapüügi Reel Kotid Baitcasting Reel Protective Case Cover Storage Pouch niiskuskindel Põrutuskindel Kalapüügi Varustust

0 Reitingud
€2.18 €4.36

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

*Kõrge kvaliteediga nailonist kangas: See kalapüügi reel kate on valmistatud kõrge kvaliteediga nailonist materjali, tagades vastupidavuse ja pikaajalise teenistuse.Kui peenike töö muudab kulumiskindel ja kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda.

*Niiskuse-tõend ja hästi ventileeritud: tühjendusavad põhjas, see storage pouch tagab, niiskuskindel ja hästi ventileeritavas ladustamine oma baitcasting, trumm.

*Põrutuskindel: Eesmärk on tõhusalt ennetada muhke, see reel kate pakub suurepäraseid lööke.See kiiresti lauapallid pärast mõju, mis pakub usaldusväärset kaitset sinu baitcaster vastu, kriimustused ja muud kahjustused.

*Mugav ja praktiline: See kalapüügi reel kate on oluline aksessuaar anglers.See aitab kaitsta ja korraldada oma spinningurullid, hoida neid heas seisukorras ja mistõttu neid on lihtne transportida.

Tehnilised andmed:

*Toote Nimi: Kalapüügi Reel Kott

*Materjal:kvaliteetne nailon kangast, EVA

*Suurus: 16*13*9cm

*Värv:Must

*Kaal: 70g

Pakendi Sisu:

Kalapüügi Reel Kott *1

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

sku: k157829

Materjal nailon
Rack või Mitte No
Kasutamine REEL
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…