Näidik Kaitsev Ümbris Vee Manomeeter Koos Kummist Kate Armatuuri Kate Mõõtur Saapad Varruka Asendamine Osa Hüdrauliline

0 Reitingud
€10.88 €15.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See manomeeter Madalama Mount tagab täpsuse ja töökindluse ajal näidud koos oma pikaajalise toimivuse.Selle kriimustuskindel ehitada muudab vastupidav ja sobib pikaajaliseks kasutamiseks.Selle kompaktne sobivad ja lihtne välimus anda oma ruumi on tagasihoidlik välimus.Newbie-friendly, seda saab kergesti paigaldada ilma eelneva kogemuse.

Kirjeldus:

Nimi: Scuba Kaitsva Näidik Boot

Materjal: EPDM keskkonnasõbralik kummist

Suurus: sobib kellad, mille läbimõõt umbes 5cm/1.96 ja kõrgus 2,5 cm/0.98 aastal

Kaal: umbes 51g

Värv: Must

Eesmärk: Sukeldumine manomeeter, kaitsev kate

Pakkeleht:

Scuba Kaitsva Näidik Boot*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kauakestev Kaitse: on Valmistatud EPDM keskkonnasõbralik kummist materjal, see scuba kaitsva näidik boot on vastupidav ja usaldusväärne, tagades et saate seda kasutada pikka aega, ilma muretsemata kahjustusi või kulumist.

2.Tõhustatud Kaitse: Hoidke oma sukeldumise manomeeter ilma kriimustuste ja tabab koos meie Scuba Kaitsva Näidik Boot.Tõhustatud kaitse tagab pikema eluea teie scuba varustust ja säästab kulukaid asendused.

3.Turvaline Sobivus: Meie scuba kaitsva näidik boot tagab usaldusväärse kaitse oma 5cm/1.96 läbimõõduga ja 2,5 cm/0.98 kõrgusele.Selle kompaktne sobivad ja turvaline hoidke tagab, et teie näidik ei libastuks ega kukuks ajal oma sukeldumise seiklus, tagades ideaalne kaitse teie seadmed.

4.Lihtne Paigaldus: Mingeid tööriistu vaja.Meie scuba kaitsva näidik boot on ideaalne algajaid.Lihtsalt lükake see üle oma tugevust ja turvaline see rihm rihm jaoks lihtne ja kiire paigaldus.

5.Stiilne Disain: Meie Scuba Kaitsva Näidik Boot pakub klanitud disain must välisilme, mis lisab puudutus klassi kohta oma sukeldumise käiku.Selle " lihtne paigaldada funktsioon võimaldab ideaalne asendamine osa.

sku: k154837

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…