24tk Kalle Roosa Võlts Küüned Jalgadele Decor Lühike Square Vajutage Küüned Täielikult Katta Vale Varba Küüned Naiste DIY Maniküür

0 Reitingud
€1.19 €1.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Omadused:

Küünte Paigaldamise Tüdrukud: enam kuivamisaeg.Nende vastu surutud oma varba küüned, siis ei ole enam kohti või plekke.Salong-kvaliteedi kodus minutit.Saada täiuslik maniküür iga kord, ja see on kiire lahenduse selle võltsitud varba küünte.

Loodud Küüned Naistele: Täielik varba küüned disain, praktiline pikkus, teeb oma varba küüned slim ja on väga realistlik ja professionaalselt tehtud, lihtne kohaldada ja kooruma oma tegelikku varba küüned.

Hea Kingitus: See peab olema parim valik sinu jaoks, et osta võltsitud varba küüned nagu sünnipäeva kingitus teie ema või nagu ystävänpäivä kingitus oma Sõbranna.Nii et nad saavad teha nail art DIY kodus ise.

Rakendus: See on tark sa kanda võltsitud varba küüned pooleks, pulmad, dating, reisimine, puhkus, festival, pärastlõunal tee, shopping või muud kohad.See on kasulik DIY vahend küünte art design.

Pärast-Müüki Teenust: Kui teil on mõni probleem meie toodete, vastake võtke meiega ühendust.Me püüame oma parima, et aidata teil lahendada probleemi sa vastama 24 tunni jooksul.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Võltsitud Varba Küüned

Materjal: Vaik

Element: Kalle Värv

Pakett Sisaldab:

24tk * Võltsitud Varba Küüned

1 * Liim(1g)

Või

24tk * Võltsitud Varba Küüned

24tk * Jelly Liimi

sku: k1545

Küünte Pikkus NAGU NÄITAVAD
Kogus 24 tk
Küünte Laius NAGU NÄITAVAD
Materjal Akrüül
Taotlus Varvas
Tüüp Täielik Küünte Näpunäiteid
Toote Tüüp False Nail
Mitu Tükki COMBO
Brändi Nimi YADORNOS
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number küünte näpunäiteid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…