1/2TK Meik Eemaldamine Sponge Südame Kujuga Tselluloos Sponge puidutselluloos Puuvill Näo Pesemine Puhastus Sponge Kosmeetika Puff

0 Reitingud
€52.18 €74.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1/2TK Eemaldamise Kujuline Tselluloos Sponge puidutselluloos Puuvill Näo Pesemine Puhastus Sponge Kosmeetika Puff

Kirjeldus:

【Suure Jõudlusega Erinevate Töö】 Tulla 1/4 tolli varre roloc ketas , 100/70pcs Fine/Keskmine/Jäme lõikamine abrasiivsed kettad, sobib erinevate pinnatöötlusel ja eeltöötlemise, õli, värvi eemaldamine, rooste eemaldamine, liimi ja liimi eemaldamine, iseterituv, lihvimine, puhastamine, jahvatamine, eemaldamine, kraatide eemaldamine, poleerimine, viimistlus,jne.

【Quick-change & Stabiilne Disain】 unikaalse ohutuse pöördemoment spiraal seos lihvimine plaadi ja omaniku/plaat saad kindlalt kui pöörlev, tagab pidev töö ja ei kuku välja.Rull-lukk quick-change disain, lihtsalt seda eemaldada ega ühendada.

【Sobib Kõigile Pind】 Lihvimine plaadi põhjal spetsiaalsed kiudained nagu substraat abrasiivseid osakesi SiC kleebitud, saada avatud silmadega 3D struktuuri, parem elastne ja plastilisus, sobib erineva kujuga erinevaid esemeid, töötab hästi isegi kaljune pind.Kiire soojushajutamise vältida ülekuumenemist deformatsioon või värvimuutus. 2 tolline lihvimine plaat on ideaalne detail tööd tihedam reljeefne valdkondades ning see annab piisava katvuse ala käepide suurem pind, mängib hästi kõik pinnale.

【Pikaajalise Terav】 SiC(ränikarbiid) suure kõvaduse ja rabedust, ebaregulaarne murd ja kollaps katki juhtub, kui lihvimine, hoida toota uusi servad ja nurgad hoida terav.Nii, lihvimine ketas hoiab tugev lõikamine jõu ja suure jõudlusega üsna kaua aega.See on tükk kooki käepide kõvad ja haprad materjalid, nagu loo ja liimitud karbiid.

【Laialdane Kasutamine】Metalli töötlemine, näiteks pleki katmine osad autod ja mootorrattad, metalli stantsimine osad, die-casting osad, seadmed, varuosad, tekstiil-masinad, varuosad, tööriistad, noad, sulepea -, pliiatsi-tegemise varuosad, Jaapani Kasutavad riistvara, sanitaartehniliste seadmete, roostevabast terasest nõud, roostevabast terasest plaat, golf juhid, elektrilised vaakumi ja muude toodete pinna silumiseks, kraatide eemaldamine, ümardamine ja poleerimine.

Jämeda ja peene plaat on valmistatud kõrge fiber eriti tugev, abrasiivseid maagi ja erilist liim.See on omadused kulumiskindlus, kõrge efektiivsusega, lihtne töö ja ühtlane mõju.

Kui nailon plaat võtab vastu spetsiaalse töötlemise tehnoloogia on ekstra tugevus ja vastupidavus serv nõrkus.See on silmapaistva tegevuse valdkonnas burr eemaldamine ja metalli lihvimine ja poleerimine.

Must ketas saab kiiresti eemaldada, pind oksüdeerunud detailide, eemaldada värvi või muude blokeerimine materjale, näiteks sool, rooste, rasva -, õli-ja kaitsev vaha.

Tehnilised andmed:

101PCS

Alumiiniumoksiid Kettad(64pcs): 40, 60, 80, 120, 180, 240grit

Tsirkooniumoksiidi Kettad(15tk): 60, 80, 120grit

Nailon-lihvketast(15tk): Peen, Keskmine, Jäme

Klapi Ketas(2tk)

Suru Lambavillast Ketas(1tk)

Must Riba lihvkettaid(2tk)

1/4 Tolli Tray Omanik(2tk)

70PCS

Alumiiniumoksiid Kettad(35pcs): 40, 60, 80, 120, 180, 240grit

Tsirkooniumoksiidi Kettad(15tk): 60, 80, 120grit

Nailon-lihvketast(15tk): Peen, Keskmine, Jäme

Klapi Ketas(1tk)

Suru Lambavillast Ketas(1tk)

Must Riba lihvkettaid(2tk)

1/4 Tolli Tray Omanik(1tk)

Komplekti Kuulub:

101/70 tk lihvkettaid Set 2 Tolli

sku: k4758

Toote Tüüp Kosmeetika Puff
Funktsioon C Mitmekülgne Kiire Muutus Plaadi Eemaldamine
Tüüp Liivapaber
Funktsioon D Kodu
Funktsioon B Riba Ja Puhas Ketas
Type2 Puidutöötlemine matt paber
kogus 70pcs/set või 101pas/set
Funktsioon F Mugav Ketas Pad Omanik Tõhus
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Meik Eemaldamine Sponge
Funktsioon Värvi Ja Rooste Eemaldaja
Tugi Dropshipping/Hulgimüük
Mitu Tükki COMBO
Funktsioon E Metallitöö
Nimi Lihvkettaid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…