Hõõguv Peegeldav Jalgpalli Helendav Koolitus Palli Palli Päevavalgus PU Nahk Koolitus-Ball Light Up Mänguasi Kingitused Mäng Noortele

0 Reitingud
€15.95 €41.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Hõõguv Koolitus Palli võib paisata selge ja ere roheline tuli pimedas, mistõttu on ideaalne öösel mängud.Selle vastupidav ja kulumiskindel disain tagab pikaealisuse ja see võib laadida pärast kokkupuudet päikesevalguse või muu tugeva valguse.

Tehnilised andmed:

Nimi: Peegeldav Palli

Stiilid: helendav

Pakkeleht:

1*Helendav Peegeldav Palli

Vaata rohkem toote detailid

1.Valgustage Oma Mängu: Tõsta oma mängu meie Peegeldav Palli, mis valgustab öösel.Kiirgav hele roheline tuli, see pall tagab nähtavuse kohta, euroopa kohus, suurendada oma gameplay ja paneb sind paistma.

2.Pikaajaline Jõudlus: Valmistatud vastupidavast PU nahk, see peegeldav pall ja annab hea haarde jaoks pikaajaline kasutamine.Ta väidab, hea elastsuse ja kuju säilitamine, ja sobib sise-ja välistingimustes.See on ka vastupidav ja kulumiskindel.

3.Madal energiatarve: peegeldav palli glowings pimedas ilma igasuguse välise toiteallikaga.Koos kokkupuudet päikesevalguse või tugeva valguse, see kasum parema valguse mõju ja pikem hõõguv tundi.

4.Ulatuslik Kasutamine: Tõsta oma mängu Peegeldav Palli ja lisada mõned elegantsi oma kogumine.Ideaalne pere kokkutulekuid või juhuslik kuupäevad, et see on stseen-valmis ja ideaalne bassein ja rand mängud.

5.Ideaalne Kingitus Andes: Tõsta oma mängu meie Peegeldav Pall: spetsiaalne ja praktiline kingitus nautimiseks.Vastupidav pall glowings pimedas, mistõttu on lihtne mark ja saagi.Sobib iga mäng seade, algajatele ja plusse saab nautida igapäevatöös.

sku: k197801

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…