2X Akrüül Desktop visiitkaardi Hoidja Ekraan, Laud Elegantne visiitkaart Seista Office Must

0 Reitingud
€7.56 €19.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

KAASAEGNE DISAIN: See visiitkaardi hoidja koos stiilne kaasaegne disain, mis on väga dekoratiivsed kompliment teie töölauale.Tundub lihtne, kuid elegantne ja professionaalne.Eespool ring nurgas on ohutus-ja allpool kandiline alus on selle stabiilsuse.Lihtne on saada kaart ja ideaalne väljapanek teie kirjutuslauale.

KÕRGE KVALITEET:See on valmistatud läbipaistvast akrüülist leht, mille valguse läbilaskvus on üle 92%, mis on suurepärane ilm võime, nii et saate kasutada office või väljaspool või auto.Mõlemad pooled kasutada 0.3 Tolline paksus akrüül, et parandada stabiilsust ja on vastupidav.

SUUR MAHUTAVUS: Kui pilt näitab perifeerne suurus: 4.3 x 1,7 x 2.2 tolli (11 x 4.3 x 5.5 cm) ja see sobib 50 normaalne nimi kaardid, et aidata oma laua muutunud puhas ja on suurepärane esitlus oma visiitkaardi.

NON-SLIP MATT: See matt on kleepuv ja sa võid seda kasutada, sest millega see äri hoidke all klahvi või telefoni või muu kingitus kontoris või kodus või autos, kui sulle meeldib, mis sõltub teie isiklikke eelistusi.

Tüüp: Visiitkaart Omanik Laud

Sobib: ettevõtete, asutuste, näitused, konverentsid, bürood, hotellid, märgistused, turu info-display, näitusesaal jne.

värv:must

Materjal:akrüül

Pakendi Sisu:

2 x visiitkaardi Hoidja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k146784

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…