Kokkupandav Catchall Sahtel Premium PU Nahast pult, Võtmed, Telefon, Rahakott

0 Reitingud
€10.35 €14.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kokkupandav Catchall Sahtel Premium PU Nahast pult, Võtmed, Telefon, Rahakott, [kriimustuskindel & Veekindel]- See ehted sahtel korraldaja on valmistatud kvaliteetsest PU nahk materjalist, mis on parim valik veekindel, kriimustuskindel ja vastupidav.Kaupluse võtmed, rahakotid, rahataskud, prillid, kõrvaklapid ja rohkem meie nahk sahtel.Suurepärane võimalus hoida oluline, igapäevakaubad käepärast, kas ta on den, magamistuba või koridoris.

[Peen Töö]- Double-layer kvaliteetne PU nahk materjalist, peen tekstuur, väga hea pidamine kuju plaat, ja seda on kerge puhastada, lihtsalt pühkige õrnalt niiske lapiga, et taastada läige.

[Kokkupandav & Kaasaskantav]- 4 nurgad on kujundatud snap nupud, mida saab kergesti volditud või voltimata ja salvestatud korter puhul või kotis.Kerge ja lihtne teha, sobib väljas ja ärireisid, lihtne leida oma teemad.

[MITMEOTSTARBELINE JA ORGANISEERITUD]- Peab olema korraldaja salve oma laua telefonid, kellad, ehted, puldid, võtmed, nipsasju ja münte või muud esemed

[SUUR KINGITUS IDEE]- Seda valet plaat on täiuslik kingitus Ema/Isa/Mees/Poiss/Naine/Sõbranna Sünnipäeva, Sünnipäeva, Thanksgiving, Jõulud ja sõbrapäev.Samuti muudab suur kingitus idee pulmad, housewarmings, ja iga päev üllatusi.

Värv:pruun

Materjal:pu

Suurus:21 x 25cm

Pakendi Sisu:

1 x ladustamiseks salve

1 x võtmehoidja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k294794

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…