60Pc Puit Koht Kaardi Omanikele Koos Keerutage Traat Kraft Koht Kaardid Maamees Puit Tabeli Number Omanikud Seisab Nimi Kaartide Hoidik

0 Reitingud
€16.96 €24.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Ideaalne]- Iga maamees tabeli number omanik meede) lub. 5.7 tollise kõrgusega ja 1.6 tollise läbimõõduga, Metallist traat rauast umbes 4.4 tolli pikk, samas iga kraft kaarte, pikkus on ca. 3.5 tolline pikk ja 2inch laius.Foto omanik ideaalselt sobitada kraft kaardid, nii et sa ei pea maksma ekstra jõupingutusi, et otsida parim stiil-sobitamine kaardid.

[Looduslik Materjal]- puit tabeli number seisab on valmistatud tegelik puit, millel koor ikka, ja iga üks on oma unikaalne puidust tera ja välimus.Neid on lihtne kokku panna ja lisada kena maamees ühendust oma tabeli seaded.ja metsa-like atmosfäär, mis kindlasti muljet oma külalistele.

[Sile Pind]- Iga puit tabeli number omanikule õrnalt traat on töödeldud ettevaatlik, käsitsi lihvimine, et saavutada sile pind ja tagada nr puidust pinnad, mis toob üsna ohutu kasutamise kogemus iga inimest.

[Laialdane Kasutamine]- puidust pilt omanikud seisab on laialdast kasutamist, mis täiesti töötab väljapanek, toidu-kaardid, visiitkaardid, tabel numbreid, fotosid, pilte, allahindlus märke, märkmed, mini menüüd, asukohakaardid, silt, sildid, pulmad & pidu tabel toidu sm-i -, joogi-markerid, silt näitab, buffet toidu märke ja nimi sildid.

[Nostalgiline Stiil]- puit number tähise omanik kaasas tühi jõupaber, kaartide kirjutamine.Loomulik tekstuur puidu ja jõupaber annab maamees ja primitiivne tunne toitlustamine üritustel, metsamaa teema baby shower, pooled pulm, sünnipäev, Thanksgiving, Jõulud, aastapäev, restoranid, metsamaa teema ja rohkem.

värv:Nagu näha

Materjal:Puit+traat

Pakendi Sisu:

20 x tabel koha omanike õrnalt traat rauast

40 x tühi kraft kaardid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k144770

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…