Madrats Kiilu Lift Voodi Tegemine & Madrats Tõstja Mugav Ergonoomiline Tool Leevendada Seljavalu Voodi Liikuv Vahend Tööjõu Kokkuhoid

0 Reitingud
€4.51 €6.64

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte :

1. Lihtne Madrats Tõste: 30-kraadi nurga sile disain, see toode vähendab efektiivselt õhu hõõrdumise ja muudab mugav, lift, madratsi puhastus-või muutuvad lehed.

2. Usaldusväärne Madrats Tõste Kiil: See vastupidav ja tugev toode on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, mis saab ohutult tõsta oma madratsi seda kahjustamata, võimaldades sul seda kasutada pikka aega.

3. Ergonoomiline ja Mugav: Madrats Tõstja Kiil on ümardatud ja ergonoomiline käepide, mis on mugav hoida, nii et saate tõsta oma madrats ilma kriimustada sõrmede või peopesad.

4. Multifunktsionaalne Voodi Tõstja Kiil: Mitte ainult madrats tõstja, kuid ka madrats, honorar, mida saab fikseerida lehtede ja libisemine või vabastades.See on mitu kasutab erinevaid vajadusi ja eelistusi.5. Mugav Käsitsemine: Mis see käepärane tööriist, võite õrnalt, tõmba käepide lift madrats ja tutvuda ruumi all.See on lihtne kasutada, lihtsalt sisestage see alla madrats ja kindlustage see.

Tehnilised andmed :

1. Materjal: ABS

2. Kaal: umbes 100g

3. Suurus: umbes 28*9.2*6.8 cm

Pakkeleht :

1tk* Madrats Lifter

sku: k14470

Tüüp Tundsin Pad
Materjal ABS
Type4 kiil lift
Type1 Voodi Tõstja Tööriist
Type5 Voodi Mugav Vahend
Päritolu Mandri-Hiina
Type6 Leevendada Seljavalu
Type3 Ergonoomiline Madrats
Type2 Madrats Lifter

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…