2tk Mini Puidust Pink Flower vitriin, Kapseldatud Taim Riiul Bonsai Hammas, Vintage Puit Tera Aeda Istutada Potti Seista

0 Reitingud
€22.52 €45.04

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puidust valmistatud materjali, võite selgelt näha, tekstuur puidu-ja kombineerida oma taimed kõige primitiivne kaunistused.Seal saab hoidmine ja paigutamine erinevaid dekoratiivsed, potitaimed.

Suurus: mini puidust toolile on saadaval kahes suuruses, Keskmine: 3,5 x 6.69 tolline, Suur: 3,5 x 7.87 tolline.See võib olla virnastatud tops ühe või iseseisvalt kasutada, kui vaja.

Kvaliteetne ja vastupidav: tehase raam on valmistatud kvaliteetsest täispuidust, tugev ja vastupidav, mitte-libisemine ja veekindel ja seda saab kasutada sise-ja välistingimustes.Meie dekoratiivne ümar puidust lill riiulile saab panna kohapeal otse ja kaitsta oma põranda alates kahjulik.pealegi, mini suurus, see on ideaalne laua kaunistamiseks ja oma lillepotis, akvaariumid, väike illustratsioon kõik saab panna.Märkus: Ei lillepotid.

Lai valik rakendusi: Ring täispuidust aeda istutada potti ärkaja ekraan seisab koos vintage viimistlus.See puidust riiul sobib aiandus -, sise -, elutoa -, sissepääsu ja kõikjal.Seda saab kasutada mitte ainult siis, kui lillepott omanik, kuid ka väike pink lastele.

Ei ole vaja kokku panna: Kerge kaal ja kompaktne suurus, täielik paketi, säästes aega ja muretsema.Iseloomu tõttu, puit, iga punkt on oma ainulaadsete omaduste ja armid.

värv: carbon puidu värvi

Materjal: puit

Pakendi Sisu:

1 x Mini Puidust keskmise suurusega lillepott hammas (17x9cm)

1 x Mini Puidust suur lillepott riiul (20x9cm)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Kristiaed.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Kristiaed.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

sku: k53824

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…