6TK Kuldne Punane Ümbrik Uue Aasta Tarnete Paber Pakettaknad Raha Kotti Paketid Kingitus Ümbrikud Aasta Dragon Õnne Raha Kotti

0 Reitingud
€0.34 €0.48

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Omadused:

1. Tähistame Hiina Uue Aasta: Need punane ümbrik ümbrikud on ideaalne tähistab Hiina uusaasta, sobilik antud ajal Hiina Uue Aasta pidustused, et soovida teistele head õnne järgnevaks aastaks.

2. Kvaliteetne materjal: Meie dragon õnne raha ümbrikud on valmistatud kõrge-kvaliteet kirka sära raamatu materjal, mis on vastupidav ja usaldusväärne tunda, vastupidav ja mitte lihtsalt pisar või kahju.

4. Mitmeotstarbelised: Lisaks sellele, et sobib Hiina Uue Aasta, need ümbrikud saab kasutada ka muudel puhkudel, nagu sünnipäevad, pulmad ja muud pidustused, mõtestatud ja traditsioonilisel viisil, et anda kingitused nagu raha, pangatähtede või sümboolsed esemed.

5. Pakendis 6: Iga ostu sisaldab 6 õnnelik raha ümbrikud teil jagada oma sõprade ja perega.Anduma traditsioon kingitus andes, see pakk kaunilt kujundatud ja kultuuriliselt olulisi ümbrikud.

Materjal: Glitter matt paber

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 6TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k148713

Brändi Nimi SDJZT
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…