Disc Golf Net Disc Golf Eesmärk Starter Komplekt Kokkupandav Disain Professionaalne Disc Golf Seista Seadmete Raskeveokite Ketid Golf

0 Reitingud
€91.92 €208.91

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin lõbus, kaasaskantav viis nautida disc-golf.Otsida enam kui meie kokkuklapitavad Disc-Golfi Korvi.Ostukorvi uhke lihtne mõista assamblee ja ladustamine, mistõttu on ideaalne kasutamiseks kõikjal, igal ajal.Ja erinevate paigutuse valikud lõpus oma jalgu, siis on kindel, et pakkuda tundi meelelahutust mängijate kõigi oskuste taset.

Kirjeldus:

Nimi: Disc Golfi Korvi

Materjal: Riistvara

Toote Kaal: umbes 7,7 kg

Toote Suurus: umbes 40x168cm/15.75x66.14 tolli

Ladustamine Suurus: umbes 20x20x121cm/7.87x7.87x47.64 tolli

Pakkeleht:

1* Disc Golfi Korvi

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Pood: Meie disc-golfi korv kaasas revolutsiooniline kokkuklapitavad ja hoidlate projekteerimine.Ei ole vaja lahti võtta, lihtne kokku voltida ja ladustada pärast iga kasutamist ei võta liiga palju ruumi.

2.Hea Viimistletud: Meie disc-golfi korv on mäng-box harrastajatele ja algajatele.Meisterdatud kvaliteetseid riistvara materjalide tugev ja vastupidav kasutamiseks.Sobib sise-ja välistingimustes kohtades.Must-on vahend kõigile, kes soovivad parandada oma mängu ja domineerivad muidugi.

3.Paranenud Stabiilsus: Kasutades ringi fikseerimine disain ja maa küüned lõpus jalad, see disc golfi korvi tagab stabiilsuse, mistõttu see on ideaalne valik täiuslik mäng.

4.Lihtne kasutada: lihtne voltimine või kujunevast, saate häälestada teie disc golfi korvi minutit, ei ole erilisi oskusi on vaja.Kasutusjuhendis on lihtne aru saada ja mugav jälgida.

5.Lihtne Vedu: Võtta mängu disc golf uusi kõrgusi meie kaasaskantav ja lihtne-to-transport ostukorvi.Täiuslik lisaks kõigile seiklus, see kerge korvi saab kiiresti paigaldada või lahti võtta ja loodud minutit, mistõttu on ideaalne spontaanne mängida koos sõprade ja perega.

sku: k131100

Mudeli Number Disc Golfi Korvi
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…