80X100 Pikksilmad Objektiiv Pikksilmad Väljas Teleskoobiga HD Kõrge Suurendusega, Ühendatav mobiiltelefoni, Foto Binokkel

0 Reitingud
€15.46 €32.88

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused: 1. HD SUURENDUS: 80x suurendus ja 42mm objektiivi läbimõõt pikksilmad pakkuda selget ja eredat pilti ning erinevate valdkondade vaadata, ideaalne matka -, jahindus -, mägironimine, linnuvaatlus, ballgames, kontserdid, reisimine, ja vaatamisväärsustega.

2. KÕRGE KONTRASTI JA KÕRGE RESOLUTSIOONIGA PILTE: Euroopa pikksilmad on varustatud Bak4 prismad ja täielikult värvi muutvad läätsed, mida suurem on objektiiv, seda rohkem valgust siseneb monocular ja heledam pilt.Pilt on selge, nr mustad ribad, pilt on super selge ja terav.

3. VEEKINDEL JA UDUKINDEL: kompaktne ja tugev keha teeb see suuteline taluma halb ilm, ja sees on peegel täis high-puhtus lämmastik gaasi -, vee-ja udukindel.Saate kasutada seda vihmase ilmaga ja niiskes keskkonnas, ilma muretsemata selle probleemi.

4. Kui monocular on laialdaselt kooskõlas nutitelefonid: kaasas kiire-align nutitelefoni mount, statiiv, mis on kooskõlas nutitelefonid, lihtne paigaldada, puldiga monocular, pakub kõrglahutusega pilte jagada oma CHICY sõbrad.

suurus: 15 x 10 x 5cm

Materjal: Alloy + plastik

värv: roheline

Pakendi Sisu:

1 x teleskoobid

1 x Mobiiltelefoni Omanik

1 x 3-jalaga Seista

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k13067

Tüüp Tasku, Multi Vahendid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…