Laagris Padi Backpacking, Kämping Padjad Väga Elastne Pehme Kaasaskantav Telkimine Asjade Lekkekindlad Täispuhutavad Padjad Telkimine

0 Reitingud
€6.92 €13.31

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kogemus mugav magada ja toetust oma telkimine üritusi meie õhkima padi!Automaatne inflatsioon funktsioon tähendab, et sa ei raiska aega puhub see üles.Veekindel ja lihtne teha, see on ideaalne kõikidele teie outdoor adventures.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Täispuhutav Padi Telkimine

Toote Materjal: 210T polüester + PU vaht kõrge elastne sponge

Toote Suurus.

Laiendatud: Umbes 50x32cm/19.69x12.6in

Ladustamine: Umbes 30x10x5cm/11.81x3.94x1.97in

Toote Kaal: Umbes 260g

Pakkeleht:

1 x Täispuhutav Padi Telkimine + 1 x ladustamise kott

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiuslik Sobivus: Kogemus, ülim mugavus ja selle väga elastne materjal pakkudes palus lõpetada.Ergonoomiline disain sobib teie pea ja kaela kuju, mis tagab mugav ja lõõgastav magab kogemusi oma matkadel.

2.Instant Mugavus: Kogemused ultimate comfort meie täispuhutav telkimine padi!Selle automaatne inflatsioon funktsioon kaob vajadus käsitsi puhub või tools - lihtsalt avage ventiil ja it ' ll olema täidetud õhuga mõne sekundi jooksul.

3.Mugav Kanda: Nautida hea une, kuigi telkimine selle täispuhutav padi.See on kokkupandav, kerge ja on kompaktse disainiga.Võta seda sinuga kõikjal ja lihtsalt tõsta see oma seljakott kiusame tasuta transport.

4.Lekkimiskindlates Disain: Vältida õhu lekke ajal väljas seiklused meie täispuhutav telkimine padi.Hea kvaliteet, materjal tagab pika kasutusea, kuigi lekkekindlad disain tagab erakordse õhu säilitamine.Plus, see on veekindel ja vastupidav, mistõttu on see täiuslik kaaslane ükskõik väljas tegevust.

5.Mitmekülgne Eesmärkidel: Taaselustada oma õues magab meie täispuhutav padi.Hüvasti loendamatu wakeful ööd.Hubane ja lõõgastav disain tagab une kvaliteet, kuigi kaasaskantavuse ja kerge muuta see täiuslik reisikaaslane kõigile oma matkadel.

sku: k22647

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…