Pickleball Treener Tagasilöögi Tava Palli Pickleball Koolitus Pickleball Palli Trossi Sportimiseks Kasutada Siseruumides ning Välistingimustes Täiskasvanud

0 Reitingud
€1.56 €2.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Lisatasu Materjali】: kaasaskantav pickleball treener tagasilöögi palli komplekt on valmistatud kvaliteetsest vastupidavast plastist, kerge, tugev ja vastupidav.The baseboard koolitaja non slip pad ja mugav kasutada.Vesi võib olla talletatud baasi, et suurendada stabiilsust.

【Lihtne Kasutada】: Kui pickleball palli treener partner sparring seade on mugav koolitus ilma probleemideta pealevõtmine palli.Suur pickleball koolitus seadmed harjutanud oma pickleball oskusi oma.

【Pickleball Palli】: kõrge nähtavus värvi väljas hapukurk palli 40 augud, hea elastne, tugev, löögikindlus ja hea ilmastikukindluse, mis võimaldab lüüa palli täpselt ja kiiresti.

【Pickleball koolitusabi】: self study pickleball training tool sobib pickleball treenerid erinevatel eesmärkidel, mis võivad parandada kiirust, käsi-silma koordinatsiooni, vastupidavust ja pickleball mängu jõudlust, sobib täiskasvanud lapsed, ühe mängija, algajatele, jne.

【Lai Rakendus】: Kui pickleball teenida treener kaasaskantav käepide, lihtne teha, sobib sise-ja välistingimustes harjutada nagu aed, park, õue jne, andes teile mugav kogemus.See soolo pickleball tagasilöögi tava tööriist võib olla antud, et sõbrad ja pereliikmed, kellele meeldib mängida pickleball.

Kirjeldus:

Materjal: Plastik

Suurus Graafik:

22.5cmx18.3cm/8.86inchx7.20inch

Pakett Sisaldab:

1 Pickleball Treener Baseboard

1 Pickleball Pall (Palli Juhuslik Värv)

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

sku: k128492

MainKey6 Algaja Ise Uuringu Treeningust Seadmed
MainKey3 40 Augud Pickleball Tagasilöögi Palli Nööri Aids
MainKey4 Siseruumides Pickleball Koolituse Koolitaja Baseboard
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Pickleball Treener
MainKey1 Pickleball Treener
MainKey5 Pickleball Ühe Mängija Tava Vahend Täiskasvanud Lapsed
MainKey2 Pickleball Pallid Väljas Sport Pickleball Treener

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…