KRYDEX Taktikaline Vöö 1.5 Tollise 2-Kiht Nailon Raskeveokite Vöö Quick Release Anti-slip Meeste Shooting Battle Belt Sõjaliseks Must

0 Reitingud
€25.41 €36.30

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funktsioon :

1. Professionaalsete Sõjaväelaste Taktikaline Vöö: 1.5"Battle Belt on mõeldud väga funktsionaalne koormus laagri utility vöö, mis saavad hakkama kõik oma taktikaline käik.Laadida see üles OWB kabuur, mag vedajad, kotid, ja mida iganes muud, mida vaja.

2.Jäik Taktikaline Relv Vöö: Taktikaline tollimaksu vöö on valmistatud kahest kihist tugev, jäik, kõrge kvaliteediga 1.5" nailonist vöö, millel on spetsiaalselt sisestatud 'stiffener" kihi sees anda teatav tugevdamine ja toetamine, et tagada relv vööd ei vajuma raskuse all oma käik.

3. Quick Release Pandla: heavy duty lukk on valmistatud alumiiniumsulamist ja on suur kandevõime.Vajutades nupule lukk, saab vabastage turvavöö kiiresti ja lihtsalt.

4. Nr Augud & Anti-slip Sisemine : Erinevalt teistest molle vööd, meie sõda vöö on sile pind, mis on loodud selleks, et võimaldada teil kohandada seisukohta oma käik vasakule ja paremale hakkab, sise-Anti-slip Sisemine hoiab oma käik kindlalt paigas.

5.Suurus Nõuanded: 1.5" lai nailonist vöö mahub läbi standardse belt loop, lukk on 2" lai.Kui teil on seljas, teil on vaja eemaldada, kui lukk on ühel pool esimene, siis andke vöö läbi rihma aasa ning kinnitage pandla.

Pakett Sisaldab :

1TK * KRYDEX Taktikaline 1.5 tolline Vöö

sku: k128172

Päritolu Mandri-Hiina
suurus S, M, L, XL
CN Guangdong
värv must
mudel BT-K12667
Funktsioon 1 2-Kihiline Karm Nailon plus "stiffener" kiht
Brändi Nimi KRYDEX
Hooaeg Kevad, Suvi, Sügis, Talv
Funktsioon Taktikaline Raskeveokite Vöö
Funktsioon 3 Quick Release Lukk
Muster Tüüp Tahke
Funktsioon 2 1.5 Tolline vöö

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…