Freewell ND & ND/PL Ühe Filtri ND1000, ND2000, ND64, ND64/PL, ND32, ND32/PL kooskõlas Õhk 3

4 Reitingud
€28.56 €33.21

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Eelised:

-ND4: Nautida täpne kerge vähendamine.Ideaalne mõõdukalt särav tingimused, see filter annab teile tulistada laiemad avad või aeglasem katiku kiirus, mille tulemuseks on kaunilt tasakaalustatud ja kontrollitud kokkupuudet.

-ND8: 3-stop light vähendamine, see filter võimaldab tõrgeteta riskipositsiooni korrigeerimist, mistõttu on mitmekülgne valik erinevaid valgustus stsenaariumid ajal oma aerial adventures.

-ND4/PL: Kogemused parim nii maailmad.Ühendades kasu Neutraalne Tihedusega filter ja Ümmarguse Polariseeriv, need filtrid võimaldavad täpse särituse juhtimine ja peegeldusi vähendada, samal ajal suurendades värvi küllastus, pakkudes suurepäraseid tulemusi oma aerial photography.

-ND8/PL: Nautida mugavust dual-funktsiooni.Need filtrid anda 3-stop light vähendamine särituse juhtimine ja tegutseda Ümmarguse Polariseeriv, tagab erksad värvid ja pimestavad-tasuta õhust kaadrid.

-ND16/PL: milles on ühendatud 4-stop valguse vähendamine on kasulik Ümmarguse Polariseeriv, need filtrid on pakkuda tasakaalustatud riskipositsioonide ja täiustatud värve, mistõttu need hädavajalikud tööriistad hõivamiseks kütkestav videomaterjal.

-ND32/PL: Kapten väljakutseid valgustus tingimused koos 5-stop light vähendamise ja Ümmarguse Polariseeriv funktsionaalsust; need filtrid võimaldavad täpse särituse juhtimine ja vähendada helki, tagades erakordse pildikvaliteedi erinevates õhust keskkonnas.

-ND64/PL: astu mitmekülgne filmitegemine koos Freewell ND64/PL Hübriid Filtrid.Ühendatud 6-stop valguse vähendamine on Ümmarguse Polariseeriv võimeid, need filtrid teile pow.

-ND1000: Võtta täieliku kontrolli kerge.Mõeldud 10-stop light vähendamine, see filter võimaldab pildistada enam riskipositsioonid, mis on ideaalne luua mesmerizing motion blur mõju või hõivamiseks voolav vesi siidiselt sile detail.

-ND2000: Superior Kokkupuute Ohjamine: Täiuslik ere ja päikeseline tingimused, see pakub muljetavaldav 11-stop kerge vähendamine.See täiustatud filter võimaldab teil hallata kokkupuute vaevata, mis võimaldab loomingulist sügavust ja liikumise kontrolli oma õhust videography.

GimbalSafe Tehnoloogia: Iga filtri raami läbib range kerge katsetamise kaudu Freewell on GimbalSafe Tehnoloogia, tagades mingit kahjulikku mõju oma undamine on gimbal.

Kate Excellence: filtrid kiidelda Tolmukindel, kriimustuskindel, Oilproof, ja Värv Neutraalne kate, mis tagab parima võimaliku pildikvaliteedi, kui pildistate õues.

sku: k1276

Mudeli Number FW-A3-SF
Pakett Jah
Tüüp Neutral Density Filter
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi FREEWELL

Kliendid, Q & A

avatar

18 päeva, et Kanaari Saartel. Näeb hea kvaliteediga. Ma ei tõesta seda veel.

avatar

Toote tuli väga hästi pakitud. Filter on kõrge kvaliteediga.

avatar

Freewell on alati parim brändi

avatar

Tere kvaliteedi Freewell. Saabus viis oodatust varem! Fantastiline.

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…