Ulanzi U-Mic Traadita Lavalier Mikrofon Dual-Channel Salvestamine Kaamera Android, iOS Nutitelefoni 20 tundi tööaeg

5 Reitingud
€90.79 €216.16

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused

Dual-Channel Salvestus : Dual channel traadita lavalier mikrofon registreerimise süsteem kahe heliallikate samaaegselt, kohtumine erinevate salvestusstseeni vajadustele.

Kvaliteetne Heli ja Ohutuse Rada : U-Mic pakub kolme pikap režiimid selge ja järjepidev, hääl lüüa: Mono Režiimi täpsed sagedused, Stereo Režiimis high-fidelity audio ja Ohutus-Track Režiimis nagu backup vastu tasandil naelu.

Pardal Salvestus : Mõlemad saatjad on pardal salvestamise võime 8GB hoidmise eest kuni 14 tundi varukoopia salvestamine.See võimaldab teil salvestada heli otse, et iga saatja kui backup juhul, traadita häireid ja väljalangevus.Saate kasutada ka saatjate nagu standalone salvestusseadmed.

Mitmetasandiline Saada Korrigeerimine : Fine-tune mikrofoni tundlikkus heli stabiilsus, säilitades rohkem heli üksikasjad isegi keerulistes salvestamise keskkondades.

Hingav Kampsun Kaks karvased tuuleklaasid on esitatud selleks, et tõhusalt pärssida tuule müra, samas salvestus selge heli.

Kuni 20 Tundi Aku Eluiga : ultra-portable laadimine juhul on täiuslik kodu-U-Mic.Mis siis saab tasuta saatjat ja vastuvõtjat, mugavalt salvestada komponendid ja kiire-paari süsteem parem välja juhul.

100m Edastamise Ulatus : U-Mic arvestust selge heliga kuni 100m, kasutades Ulanzi on turvaline krüpteering tech.Optimeeritud traadita edastamise tagab stabiilsuse, isegi askeldas kohtades nagu raudteejaamad ja kaubanduskeskused.Töötavad 2,4 GHz sagedusala väldib TV ja raadio häireid, pakkudes usaldusväärset audio tahes keskkonnas.

Universaalne Ühilduvus : 3,5 mm TRS analoog väljund, USB-C ja iOS-digitaalne väljund – universaalne ühilduvus kaamerad, mobiilsete seadmete ja arvutite Kirjeldused

Traadita Side: Ulanzi™ Tehnoloogia 2 TX 1 RX Combo

Wireless Range: 328 ft / 100 m

Tööaeg: Kuni 14 tundi (ühekordne tasu) / Kuni 20 tundi (koos aku puhul)

sku: k4688

Brändi Nimi Ulanzi
Ühenduvus Traadita
mudel U-MIC
Ühilduv seade Kaamerad, Telefonid
Edastamise kaugus 100M
Polar-Muster Isotroopne
Päritolu Mandri-Hiina
Mikrofoni Tüüp Lavalier Mikrofon

Kliendid, Q & A

avatar

Hea kvaliteediga viimistluse, ei kasuta test

avatar

SUUREPÄRANE KVALITEET

avatar

Mul soovitati osta, kuid olen väga rahul, rohkem kui ma arvasin See on kindlasti vahe väga hea ja odav toode.

avatar

see on täiuslik. töötab laadimise ajal töötab nii PC-arvuti usb-liides hea heli kvaliteet

avatar

Väga top toode, lihtsalt ei soovita kasutada mikrofoni laulda kirikus PRQ ja väga tundlik ja puruneb lauale heli.

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…