Golf Kiik Koolitusabi Golf Paneb Peegel Treener Parandada Oma Golf Mängu Golf Koolitusabi Golf Tarvikud Täiskasvanutele

0 Reitingud
€5.92 €8.45

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Golf Paneb Peegel vastavusse Viimine pakub kohest tagasisidet, kontrollida oma silmade asendis, pea liikumist ja kuulitõukaja nägu viimine.See on kaare-kujuline ja sirgjooneline soovitatav tee juhendeid peegel, mille saab määrata standard kuulitõukaja tee golfimängija koolitus.Seda saab treenida õige hoiak jaoks õlad ja pea, sobib golf algajatele.

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Kirjeldus:

Nimi: Golf Paneb Peegel Vastavusse Viimine

Materjal: 2mm akrüül objektiiv + 2mm must PVC pardal

Kaal: 0.14 kg

Suurus: umbes 30.5*17.8*4cm/12.0*7.0*1.6 aastal

Pakkeleht:

Golf Paneb Peegel Viimine*1 tükk

Vaata rohkem toote detailid

1.Instant Asendi Korrigeerimine: Golf Paneb Peegel Viimine võib instant asendi korrektsioon.Peegel pakub kohest tagasisidet, kontrollida oma silmade asendis, pea liikumist ja kuulitõukaja nägu viimine.

2.Tee Parem Panna: saab harjutada teha täiuslik panna iga kord abiga golf paneb peegel.Abiga kuulitõukaja peegel vastavusse viimine read, juhendid ja peeglid, saate harjutada panna.

3.Lihtne Töö: Kasutades kaare-kujuline ja sirgjooneline soovitatav tee juhendeid peegel, Golf Paneb Peegel Viimine võib luua standard kuulitõukaja tee golfimängija koolitus.Seda saab õpetada õige õlad ja pea hoiak.

4.Multi Eesmärkidel: Golf Paneb Peegel Viimine on kaasas spetsiaalne sise-kuulitõukaja luua uksed siseruumides.Koos kuulitõukaja värava pesa, võimaldades teil luua värav, varvaste ja kanna oma kuulitõukaja õppida oma kiik.

5.Õrn Kingitus: Golf algajad saavad õppida tegema täpseid putts, kasutades golf paneb peegel viimine.Kell puhkus kogunemised nagu Thanksgiving, Jõulud, uusaasta, ja sünnipäevi, see muudab kena kingitus pere, lapsed ja sõbrad.

sku: k119865

Mudeli Number Golf Kiik Koolitusabi
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Kiik Treener

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…