Uks Suletakse Maja Kõrge Tugevuse Riistvara Toa Ukse Tugev, Vastupidav Mööbel Tarvikud RVs Maja Paadid, Jahid

0 Reitingud
€9.18 €13.10

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame meie vastupidavad ukse-stopp koos hoidikuga, valmistatud kõrge-kvaliteet tsingi sulamist materjali sisseehitatud kruvid, lihtne paigaldus.Oma multi-stsenaarium kohaldamine muudab selle ideaalseks igas ruumis, kaitsta nii oma uksed ja seinad.Hüvasti neile tüütu kriimustusi ja märke, selle usaldusväärne uks peatus.

Tehnilised andmed:

Toote materjal: Tsingi sulam

Toote kaal: umbes 220g

Toote suurus: umbes 6.5*4.2 cm/2.56*1.65 tolli

Pakkeleht:

1 tk*Väljas ukse korgiga püüda

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Omanik: Kasutades karm tsingi sulamist materjali, meie uks suletakse saagi pakub võrratu vastupidavus, ülejäänud vastupidav deformatsiooni, rooste ja kriimud aja jooksul.

2.Täiustatud Vastupidavus: kasutades tugev konstruktsioon, vastupidav roostevabast terasest vedru, ja suur kontaktpind koos anti-vibratsiooni omadused, meie uks suletakse saagi tagab tõhusa ðokk imendumist ja sujuv ukse sulgemist ilma kahju, pikk-püsivaid tulemusi te saate toetuda.

3.Lihtne Paigaldus: oma lihtne-to-use disain, see uks korgiga püüda saab paigaldada vaid mõni minut.Hooplemine pikk kasutusiga ja on esteetiliselt meeldiv disain, see riiv korgiga, mis tõstab look ruumi.

4.Täiustatud Vastupidavus: Hoida uksed avatud või suletud vedrudega disain selle ukse korgiga püüda.Ideaalne holding aed uksed, haagissuvilad, RVs, jahid ja paadid kõik suurused.Oma reguleeritav pinge aitab vältida acciteeth slamming.

5.Ennetava Lahendus: Meie ukse korgiga püüda aitab vältida ukselingid lööb seina, mistõttu on suurepärane valik kaitsta uksed ja seinad vastu plekke ja kriimustusi.See on must-olla motorhomes piiratud ruumi.

sku: k11559

Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 0.00inch
Toote Kõrgus 0.00inch
Kirje Pikkus 0.00inch
Toote Kaal 1.00kg

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…