Õli Pan Tihend Eraldaja Vahend Mootorite Ülekannetes Auto Asendamine Lõikur Hermeetik Eemaldaja Vastupidav Professionaalne Õli Pan, Tihend

0 Reitingud
€9.05 €13.91

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Õli Pan Separator Tool sobib suurepäraselt kõige autode mudelid.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, ei ole kergesti kriimustatud või läbi roostetanud.Nende professionaalne tööriistade hulka Mootori Õli Pan Eraldaja ja Õli Pan Tihend Eraldaja.Tee autode hooldus imelihtne see usaldusväärne toode.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Oil Pan Separator Tool

Materjal: Kroom-vanaadium teras

Kaal: umbes 165g

Pakkeleht:

Õli Pan Separator Tool x 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmekülgne Disain: võimaldades mittepurustavaid lahtivõtmine, õli, pannid koos oma erilise disaini, seda õli pan separator tool väldib kahjustusi ja deformatsioon, tagada takistusteta eemaldada.Sobib kõige enam auto mudelid, see on väärtuslik lisaks oma toolkit.

2.Kvaliteetne Viimistletud: Meie oil pan separator tool on meisterdatud suurepärast materjali ja valmistatud kaudu sepis protsess, mis hõlmab kõrge temperatuur sulametallist.See on rooste tõend ja kulumiskindel tänu oma tugev ja vastupidav konstruktsioon, mis talub karme tingimusi.

3.Lihtne Teha Ümber: See õli pan separator tool on professionaalne tööriist, millega saab kiiresti ja lihtsalt eraldi õli pan tihendid kahjustamata tihend või õli pannile.See on eemaldatav paigutuse disain, mis võimaldab teil kohandada nurk ja asukoht vastavalt hermeetik.

4.Mugav Käepide: Meie Mootori Õli Pan Eraldaja on ideaalne vahend tõhusa õlivahetus.Lihtne-kuni-kasutada ja libisemiskindel disain funktsioone anti-slip käepide, tagades, mugav käepide ja ohutu, usaldusväärse kasutamise kaudu ilma vigastamine teie kätes.

5.Vaevatu Oil Pan Eraldamine: meie professionaalne disain Oil Pan Separator Tool, lahtivõtmine, õli pan muutub lihtsamaks, kahju tekitamata mootori või tihend.See tööriist on efektiivne ja mugav varustus täiuslik iga mehhaanik või DIY entusiast.

sku: k37648

Mudeli Number Õli Pan Separator Tool
Tüüp Õli Pan
Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…