3tk Aken, Uks Silikooni Levitin Spaatliga Kaabits Tsement Caulk Eemaldamise Vahend, Viimistlus Hermeetik Süstmördis Kit Caulking

0 Reitingud
€0.35 €0.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Caulking Töövahendid: caulk remover tööriist loob täiuslik tihend, mis vähendab kitt või hermeetik jäätmed.See parandab side kvaliteeti ja pinnad esteetika.See on praktiline ja kasulik.

Vastupidav Materjal: caulking tööriista komplekt on valmistatud kõrge-kvaliteet PP materjal, mis on tugevus ja jäikus.See annab suurema vastupidavuse ja paindlikkuse oma ülesandeid.

Kompaktne ja Kaasaskantav: Kui kaabits tööriistakomplekt on lihtne teha.See on lihtne hoida ja efektiivselt väldib käte väsimust või kahju.See tagab, et sa ei kriimusta pindu.

Korduvkasutatavad ja Praktiline: caulk viimistlus vahend on korduvkasutatav ja kergesti puhastatavad, mis omakorda säästab filler, räni, või krohv.See võib remont tahes servad, nurgad, liigesed, jne.

Lai Valik Rakendusi: Süstmördis eemaldamise tööriist on ideaalne nurgad, dušš, aknad, põrandad, peeglid, metal.Smart suurus saab kasutada sise-ja välistingimustes caulking.

Tehnilised andmed:

Materjal: PP+Silikoon

Värv: Roheline

Suurus: 7.6*5.3 cm/3*5.7 cm/4.7*5.7 cm

Funktsioon: Caulking

Komplekti kuulub: 3tk/set

Märkused:

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

sku: k11150

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…