Pesumasin Kindad Jaoks Nõud Nonslip Käsi Kindad Majapidamises Puhastus Köögi Puhastusvahendid Korduvkasutatavad Sõrmikud, Millel On Pikk Randmeosa

0 Reitingud
€4.02 €8.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Köök Kindad on pikk randmeosa, on mugav kasutada ja lihtne toota vahtu, ja saab laialdaselt kasutatavad nõudepesumasinad, leibkonna puhastus, anti-põletushaavu, ja nii edasi.

Tehnilised andmed:

Nimi: Nõudepesumasinad Kindad

Materjal: PVC

Suurus: umbes 31*13cm/12.2*5.12 tolline (pikkus*laius)

Pakkeleht:

1 Paari Leibkonnas Kindad

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Mugav Palm Disain】: lisage kindad, mille peopesa hari lihtne nõudepesu-ja kinnas majapidamises puhastus, Roog Puhastus Kindad funktsioon, pikk randmeosa, et pakkuda teile mugav puhastada.

2.【Multifunktsionaalne Kasutab】: Ei ole lihtne siseneda vee -, Majapidamis-Kindad on umbes 31*13cm / 12.2*5.12 tolline iga, ning sobib nõudepesu, köögi koristamine, anti-põletushaavu, jne.

3.【Tõhusa Puhastamise Tööriist】: Lihtne pühkida puhta, Tassi Pesta Kindad muuta see mugav, et eemaldada mustus ja rasv, mis annab teile palju mugavustega puhastamiseks.

4.【Kasutada Kergesti】: Nonslip Köök Kindad säästab tööjõudu ja puhastus vedelik, sest nad suudavad toota rikkaliku vahu, võimaldades teil õrnalt hõõruda kinnaste peopesad.

5.【Mugav Majapidamises Puhastus】: tihedalt ümber rindkere sobib teie käed, Pesumasin, Kindad, sest Toidud on naha-sõbralik ja paindlik, mis võimaldab teil kergesti pesta erinevad köögitarbed.

sku: k14202

Mudeli Number nõudepesumasinad kindad
Materjal PUUVILL
Kasutamine Nõudepesumasinad
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…