4 1 Plaat Süstmördis Eemaldaja Süstmördis Kraapides Reha Tööriista 2 Karbiid Sulamist Pea Süstmördis Eemaldaja Kaabitsaga (0.8 Mm,2Mm,3Mm,4Mm )

0 Reitingud
€8.92 €11.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Professionaalne Süstmördis Eemaldaja]See süstmördis eemaldamise tööriista, mis on spetsiaalselt tehtud, et puhastada või eemaldada vana mustad kivideta süstmördis, nii et saate panna uue mörti sisse puhtama ilme.

[4 In 1 Juht Disain], mis on Spetsiaalselt kõverdatud peaga(0.8 mm/2mm+boonus 3mm/preemia 4) aitab teil saada süstmördis ala, mis on valmistatud puhastada või eemaldada vana mustad kivideta mörti, mis teevad raske töö palju lihtsam.

[Kvaliteetne Materjal]kivi, mörti eemaldaja pea on valmistatud kõvasulam karbiid-ungsten karbiid, mis saab eemaldada pragu lisandite tõhusamalt, anda oma plaat täiesti uue ilme minimaalse vaevaga.

[Lihtne Kasutada]käepide on valmistatud insener plastist, mugav kasutada ja mugav panna tagasi oma jõudu talle.Mörti kraapides reha vahend erinevate juhid, et aidata teil põhjalikult puhasta ära vana mörti.Palun kasutage tangid asendada pea õmblust cleaner

[Mida Saad]Pakett sisaldab 1 tk 4 1grout eemaldamise tööriist ja 2 tükki 3/4 mm pea.Piisav kogus, kasutamine ja asendamine.Sobib puhastus plaat space, extra mört, mördi, mustuse sattumist plaatide vuugid.

Värv:sinine+kollane

Materjal:Plastik + Karbiid

Pakendi Sisu:

1 x 4-in-1 Plastikust Käepide

2 x Juhataja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k101692

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…