20Pcs Ohutuse Käepide Kiilud Käepide Asendamine Rauast Käepidemed Jagamine Kiilud Kooniline Käepide Kiilud Küünis Haamer Saani

0 Reitingud
€8.30 €10.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused: Ohutus Ringil Hakkama Kiilud Käepide Asendamine Rauast Käepidemed Jagamine Kiilud Kooniline Käepide Kiilud Küünis Haamer Kelk sobib suurepäraselt Kõige Haamer, ja Muud Tööriista Tugevdamine Töökohti, Suurepärane Vahend Assistent Puusepad, Ehitajad.

See Toode On Kiilu, Mis On Valmistatud Vastupidavast Materjalist, Hea Tekstuuri, Ohutu ja Praktiline.Lihtne Paigaldada ja Kasutada, Seda Saab Kergesti Rakendada Oma .On Väga Praktiline Aksessuaar, Mis vastab Teie Vajadustele Hästi.

On Oluline Osa Teie Igapäevasest Kodus Tööriistakast, Võib Tuua Palju Rohkem Mugavust, et Oma Töös ja Elus Tehtud Hea ja Vastupidav Metalne Materjal, tugev ja Vastupidav, See Kiil On Lihtne Kasutada ja Paigaldada Pika Teenistuse Ajal.

Ümar Käepide Kiilud Rauast Kiile Asendamine Käepidemed Kiilud Metallist Kiiludega Ei ole Lihtne Deformeeruda või Murda, Hoolikalt Poleeritud, Nr Burrs, Lihtne Paigaldada Haamriga Hakkama.

Sobib Eri Tüüpi Haamer, ja Muude Vahendite Tugevdamine, Töö, Tore Vahend Helper Puusepad, Ehitajad, ja Rohkem.See Kiil Komplekt Sisaldab Mitmeid Suurused Kiilu Tarvikud, mis Sobib Eri Tüüpi Haamer, ja Muude Vahendite Tugevdamine, Töö

suurus: Läbimõõt ca 1mm

Materjal: Metall

värv: Hõbedane

Pakendi Sisu:

20 x Kiilud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k114757

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…