Album Omanike Andmed Ekraan Rekordi Omanik Laualaadija Akrüül Display Rack Rekord Hammas Ei Libise Matid Laua Decor

0 Reitingud
€10.86 €21.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin stiilne ja praktiline lahendus, et hoida oma vinüülplaate?Valmistatud valitud materjaliga, et vältida libisemist, see on praktiline ja ilus salvestamise lahendus toimib ka suurepärane korraldamine dokumendid.

Kirjeldus:

Nimi: Vinüül Rekord Vitriin

Materjal: Akrüül

Toote suurus: umbes 15*9.5*7.3 cm/5.9*3.7*2.87 tolli

Paksus: (ligik.)0.4 cm/0.16 tolli

Vabatahtlik värvid: must, läbipaistev (palun eemaldage kaitsev kile pind enne kasutamist)

Pakkeleht:

1* Salvesta Ladustamise Rack

4* libisemisvastased Matid

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Eriline Disain: See kirje omanik albumite annab ainulaadse ja praktiline lahendus ladustamiseks oma muusika ja raamatute kogud.Oma stiilne ja minimalistlik disain võimaldab must-have ladustamise võimalus ruumi.

2.Hea Kvaliteet: Meisterdatud valitud kvaliteetne akrüül, see rekordi omanik on projekteeritud taluma kulumist, tagab see jääb tugev ja vastupidav pikka aega.

3.Stabiilne Säilitamine: Meie Rekordi Omanik Albumite boasts laia baasi ja parima nurga alt, et pakkuda stabiilset, usaldusväärset tuge oma rekord kogumine.Varustatud anti-slip pad on all, see kindlustab, et teie hinnatud valduses, jääb koht, ilma igasuguse riski libisemist või kukkumist.

4.Laialdaselt Kohaldatav: Muuta oma rekord kogumise arvesse multifunktsionaalne ekraan koos meie rekordi omanik albumid.See kahekordistab nagu seisma mobiiltelefonid, tahvelarvutid, kokaraamatud, fotod, maalid ja muud elemendid, mistõttu on see täiuslik ladustamise lahendus mis tahes ruumi.

5.Suur Esitada: Hoidke oma raamatute kogu korrastada meie rekordi omanik.See stiilne ja vastupidav võime taluda kaal dokumente ja raamatuid.Ideaalne kingitus pere, sõbrad või kolleegid, meie omanik on praktiline ja ilus viis näidata oma lemmik albumid.

sku: k7986

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…