Kaldenurk Reguleeritav Raamat Vitriin Kokkupandav Kokaraamat Seista Raamatu Omanik Ajakirjad

0 Reitingud
€27.28 €43.30

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kaldenurk Reguleeritav Raamat Vitriin Kokkupandav Kokaraamat Seista Raamatu Omanik Ajakirjad

Stiil vastab praktilisus: Valmistatud kõrge-kõvadus akrüül, see raamaturiiul on vastupidav ja raskesti kahjustatud; läbipaistev materjal on Ideaalne väljapanek erinevaid raamatuid, nagu ajakirjad, kataloogid ja noodid.Kas nad on sees või väljas.See on ideaalne väljapanek oma raamatuid viisil, mis täiendab teie kodu kujundusest.

MULTI-FUNKTSIONAALNE JA REGULEERITAV: Mitte ainult võib see akrüül raamaturiiul hoidke sülearvutid, iPads, raamatuid ja rohkem, see ka hoiab oma lugemisel materjalide kindlalt, võimaldab mugav, käed-vaba lugemise ja tõhus õpib oma töölaua taga.

Vastupidav ning Kokkupandav: Oma kokkupandav disain muudab ladustamise lihtne ja mugav.Uuendatud raamatu omanik on suutlikkust hoida paksud raamatud.

MUUDAB SUUREPÄRANE KINGITUS: See raamat vitriin on suurepärane kingitus iga kord.Kas see on sünnipäev, puhkus või eriline sündmus, see on suurepärane raamat lovers ja pereliikmete jaoks.See lisab stiili ja funktsionaalsust laud, kohvi laua -, köögi-ja raamaturiiul.Anna kingitus organisatsiooni ja ilu see stiilne ja funktsionaalne raamaturiiul.

Värv:läbipaistev

Materjal:Akrüül

Suurus:Umbes 35 x 26cm

Pakendi Sisu:

1 x Akrüül-Raamat Seista

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k130835

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…