Foto Puu Omanikud Jõulupuu Kujuline Lisa Memo Hoidja Laua Kaunistused Diivanilaud Söögilaud Uuring Tabel Öö

0 Reitingud
€1.26 €2.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Jõulupuu märkus omanik on täiuslik, kellel on kõik tüüpi märkmeid ja fotosid, kuigi clip märkmeid teha seda lihtne muuta neid.Meie tabel Memo Omanikud on õrn ning ei kriimusta käed, muutes neid ideaalne kogu perele.Lisada puudutus puhkus cheer ja hoida olulisi mälestusi ümber aastaringselt.

Tehnilised andmed:

Nimi: Jõulupuu omanik märkus

Värv: Punane, roosa, kollane, roheline, valge

Kaal: umbes 15g

Toote mõõdud: (ligik.)4*4*12cm/1.57*1.57*4.72 tolli

Pakkeleht:

1tk*Jõulupuu märkus holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Rõõmu: See Jõulupuu märkus omanik on männi nõela disain ja Jõulupuu kuju, luua pidulik õhkkond oma kodu või äri.

2.Mitmekülgne Märkus Omanik: märkmeid, visiitkaardid, ja paremini organiseeritud, see multi-funktsionaalne klipp.Selle unikaalne puu kuju ka kahekordistab nagu desktop ornament ja pildi omanik, perfect lisada pidulik puudutada oma töö.

3.Mitmekülgne Kasutamine: Need tabeli memo omanikud saab kasutada õues või sees hoida märgib, kaarte, fotosid või meeldetuletused.Neid on lihtne kaasas kanda ja salvestada, tänu nende kompaktne suurus ja kerge kaal.

4.Pehme ja Sile Tekstuur: Muljet oma külalistele Jõule puu märkus omanik on valmistatud puidust, mis on läbinud trahvi lihvimine ja värvimine.Tunnete end mugavalt kui sa lihtsalt klipi oma märkmeid ja fotosid ilma kriimustada oma käed.

5.Pidulik Võlu: Jaga rõõmu pühad koos oma klassikaaslastega, kolleegide, pere ja sõpradega koos, see Jõulupuu märkus omanik.See ainulaadne ja pidulik toode võimaldab teil näidata oma lemmik fotode, memod, või kaardid filiaalid mini puu.

sku: k24872

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…