Armas Roosa Armastus Krediitkaardi Omanikud Võtmehoidja Panga ID-kaardi Omanike Pääsme Kaardi Kate nii, visiitkaardi Hoidja Õpilane Tarvikud

0 Reitingud
€0.54 €1.09

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. [paks armastus disain]: roosa armastus disain, täis paksu armastust ja soojust, toob puudutus soe värv, oma igapäevast elu, on suurepärane kingitus sugulastele, sõpradele või iseendale.

2. [kvaliteetne materjal]: meie juurdepääsu kaardi omanik on valmistatud kvaliteetsest materjalist, sile ja vastupidav pind ja mõõduka suurusega, mis saab ideaalselt kohandada suurused erinevate juurdepääsu kaardid ja tagada, mugav kasutada.

3. [pööravad võrdset tähelepanu praktilisus ja teenetemärgi]: See toode ei ole mitte ainult praktiline kate juurdepääsu kontrolli kaarti, kuid ka moes teenetemärgi, millega saab kaunistada oma koti.See ei ole ainult must-have punkt vaba elu, kuid ka moes ripats moodsad inimesed.

4. [kaasaskantav ja lihtne teha]: see on väike ja kerge.See on väga mugav, kas ta on panna kott või riputada koti.Vedades seda teiega, see lisab tunde mood ja turvalisus.

5. [multi-purpose]: ei saa panna ainult juurdepääsu kaardid, väikesed märkmikud, krediitkaardid ja võtmed, kuid kasutatakse ka armas ornament, rippuvad eri kohtades, nagu seljakotid, käekotid ja võti ketid kaunistada oma elu juures on.

Materjal: Plastik

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k102940

Brändi Nimi JTZTF
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…