Wall Mount Rippuvad Muusika Märgib, Küünlajalad Muusika Märkus Küünlajalg Metallist Muusika Märgib, Küünlajalad

0 Reitingud
€11.95 €28.45

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Wall Mount Rippuvad Muusika Märgib, Küünlajalad Muusika Märkus Küünlajalg Metallist Muusika Märgib, Küünlajalad

Stiilne Märkus Küünal Omanikule - stiilne muusika sümboli kuju on värske ja elegantne, täis kunsti.See lisab rahustav kuma oma ruumi, kui sa süüdata küünlad ja asetada need need muusikaliselt inspireeritud seina sconces.

Vastupidav Materjal - Muusika märkus seina decor on tehtud metallist, materjal on väga vastupidav, ärge muretsege, kui see on kergesti painutada, saab riputada see seinale pikka aega.pind on valmistatud kõrgel temperatuuril küpsetamine värvi protsess, mis võib täielikult taluma kaal küünal, kõrge tugevuse ja vastupidav.

Parim Teenetemärgi - märkus kaunistamiseks pakume võimaldab teil kogeda mesmerizing atmosfääri.See valgustavad ümbrust ja tuua soojust, et iga nurga taga, nautida ambiance küünlavalgel seda unikaalset kaunistamiseks.Sobib dekoreerimiseks elutuba, kodu -, kontori -, poe -, seina -, hoovis, terrass, ees veranda, garaaž, jne.

Lihtne Paigaldada - Iga märkus kaunistused komplekt on kavandatud kaks väikest auku, nii et see on lihtne, et sa riputa neid otse seinale, ukse, akna, eespool kamin kodus, klaver tuba, talumaja, kontoris või klassiruumis.Saate kasutada küüned määrata märkus küünlajalad kindlalt seinale, või kui soovite määrata neile ilma alla ära lihtsalt.

Kena Kingitus - neile, kellele meeldib klassikaline või kaasaegne stiil decor, see sconce on suurepärane kingitus.Võite anda ka see paar seina sconces nagu kingitus sugulastele ja sõpradele.

Materjal: Metall

värv: must

Pakendi Sisu:

4 x küünlajalad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k1291

Kasutamine Religioosne Tegevus
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…