Sünteetiline Vaik Loominguline Jääkaru Kaunistused Karu Kallistada, Lapsed, Kodu, Tuba, Elutuba, Tuba Teenetemärgi Vaik Käsitöö-Kaunistused

0 Reitingud
€22.59 €37.65

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Eelised Tooted Kirjeldus Toote Nimi Sünteetiline Vaik Loominguline jääkaru Kaunistused Karu Kallistada, Lapsed, Kodu, Tuba, elutuba, Tuba Teenetemärgi Vaik Käsitöö Ehteid Standard Suurused Nomon kella:Läbimõõt 65CM、Läbimõõt on 80CM、Läbimõõt 90CM、Läbimõõt 100CM、Läbimõõt 110CM、Läbimõõt 120CM、Läbimõõt 130CM、 Värv Pildil Näidatud Materjal Pähkel, Messing Pakkumise Stiile Laos Esemed,OEM/ ODM Tervitas Shipping EMS/DHL/UPS/TNT/FEDEX/EPACKET Tarneaeg 7-15 Tööpäeva Hulgimüük;15-30 Päeva jooksul Väikeste OEM;30-60Days Jaoks Lahtiselt, Et Maksmise Viis T/T,VISA,MasterCard,e-Kontroll -, Boleto,Maksa Hiljem,Paypal Tähelepanu Suurused Varieeruvad Eri Stiile,Palun, Et Ühe Meie Suurus Joonis.

Piltide Üksikasjad

KKK

1. küsimus: Kuidas ma saan proovi sa kvaliteeti kontrollida?

A: Lihtsalt, lahkelt teavitada meid oma disaini üksikasju, ja me pakume proovi oma spetsifikatsioon, või võite saata meile proovid ja me teha counter proovi sa.

K2: Millised on aga sinu tarneaeg?Kas me saada meie esemed aeg?

A: Tavaliselt 3-5days pärast makse.Täpne tarneaeg sõltub, et kvaliteet kogus.Kogu protsessi jooksul, me teile teatada teile, millist menetlust, et on õnnelik külaline on meie jätkamisega.

K3: kas hind On läbiräägitav?

A: Jah, hind on läbiräägitav.Kuid hinnad anname aluseks on soetusmaksumus ja see on väga mõistlik, me ei saa anda allahindlusi, kuid mitte palju.Ja hinnad on ka suur seos, et kogus ja materjal.Meie pood pakub KUPONGID.Võite klõpsata neid enne, kui te tellida.

K4: Võite pakkuda OEM teenust?

A: Jah, me ei.Ja me oleme pakkunud OEM teenust paljudele klient.

K5: hind on liiga kõrge?

A: ühiku hind iga punkt on suur seos, et kogus, materjali, töö, jne.Nii,

sarnane punkt, hinnad võivad olla üsna erinevad.

K6: Kuidas saan ma usun, et pärast ma makse, võite saata üksusi mind?

A: Esiteks, kui me ei saatnud, et välja pärast makse, saate teha kaebuse, Alibaba.Alibaba on kohtunik teile.

Mingeid täiendavaid küsimusi, palun võtke meiega ühendust!

Sünteetiline Vaik Loominguline Jääkaru Kaunistused Karu Kallistada, Lapsed, Kodu, Tuba, Elutuba, Tuba Teenetemärgi Vaik Käsitöö-Kaunistused

sku: k343637

Teema Loomade
Materjal vaik
Piirkondliku Funktsioon HIINA
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…