Luya Võltsitud Sööt Hulgi Kalapüügi Tarvikud Pehme Sööt Jagu Kalapüügi Lures Helendav Kaupade Krevetid Viis Z1M4

0 Reitingud
€3.72 €7.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus: Krevetid Sööt

Toote suurus: 12g 9cm/3.5

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: pvc

Toote omadused:

1.Glow-in-the-tume disain: See krevetid meelitada on varustatud spetsiaalse öö kuma funktsioon, mistõttu on hästi märgatav hämaras valguses.Kas sa oled kalapüügi öösel või kahtlane vetes, hõõguv mõju aitab meelitada tähelepanu kala ja suurendab teie võimalusi eduka saagi.

2.Realistlik välimus: krevetid meelitada eesmärk on jäljendada välimus ja liikumine tõeline krevetid.See pakub tõetruu detaile, mis muudavad ta väga köitev röövkalade liigid, nagu blackfish.

3.Sisseehitatud heegelnõel: kiusatus on varustatud sisseehitatud konks, mistõttu on kasutamiseks valmis otse karbist.Konks on strateegiliselt paigutatud, et suurendada võimalusi kinnihakkamine kala, kui ta lööb meelitada, tagades turvalise saagi.

4.Pehme ja paindlik materjal: kiusatus on valmistatud pehme ja paindlik materjal, andes talle elutruu tekstuuriga ja mis võimaldab tal liikuda looduslikult vees.See jäljendab liikumisega tõeline krevetid, mistõttu on raske kala vastu seista.

5.Mitmekülgne meelitada: See krevetid meelitada sobib erinevate püügiviiside, sealhulgas kalapüügi peibutis ja pehme sööt kalapüük.Seda saab kasutada, et siht laia röövkalade liigid, nii magevee ja soolase vee keskkonnas.Universaalsus teeb see väärtuslik lisaks iga õngitseja on lahendada kasti.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt minuga ühendust, me anname teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 tk Krevetid Sööt (esimene värv on täielikult helendav, teine ja kolmas värv on ainult helendav silmad)

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

sku: k120090

Kategooria Merevee Kalasöödaks
Päritolu Mandri-Hiina
Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…