Golf Tees Omanik Võtmehoidja Golf Tees Korraldaja Kimbule Koos Eri Kujuga 6 Tees Uudsus Golf Tees Omanik Aksessuaar Kott

0 Reitingud
€5.38 €14.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin mugav viis teha oma golf tees?Proovige see vastupidav ja moodsad kuld tees omanik, et saab kergesti riputada oma vöö või seljakott.See mahutab kuni 6 tees turvaliselt ja võimaldab teile juurdepääsu neid kiiresti ja loomulikult.See golf aksessuaar on must-olla iga golfimängija, kes tahab, et lisada natuke stiili ja funktsionaalsust oma mängu.Et sinu täna ja nautida mugavust seda kulda tees omanik kuulitõukaja.

Kirjeldus:

Kogukaal:

A: tõstmine 64,8 g

B: 63.4 g

C: 41.3 g

D: 43.6 g

E: 47.5 g

Suurus pall küünte omanik on umbes:

70mm

54mm

42mm

1 või 2 palli sm

kogus:

70mm*2

54mm*2

42mm*2

Pakkeleht:

1* Golf Tees Omanik

6* Golf Tees

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaasaskantav ja Mugav: See golf tees omanik kuulitõukaja pakub nippu disain, mis võimaldab teil kergesti seda parandada ja riputada see oma seljakoti või vöö, parandada oma golfi mäng kogemus.

2.Kindel ja Lihtne Käsitseda: Featuring vastupidav kõrge kvaliteediga TPE materjal, see golf tees omanik kuulitõukaja on tahked ja vastupidavad kulumine, olles samal ajal kerge ja mugav kasutada.

3.Väljendada Oma Isikupära: Valida mitme stiile ja erineva kujuga see golf tees omanik kuulitõukaja.See golf lisaseade võimaldab teil näidata oma stiili ja eelistus muidugi.See on moodne ja stiilne disain, mis suurendab teie usaldust ja tulemuslikkuse.

4.Praktiline ja Romaan: Praktiline kasutamine ja uudne välimus, see golf tees omanik kuulitõukaja on suur golf aksessuaar.Koos golf tees omanik ja 6 golf tees, saab mängida koos stiili ja enesekindlust.Ideaalne väljas kasutamiseks ja reisida, see golf tees omanik kuulitõukaja on golfer ' s delight.

5.Golf Aksessuaar: See golf tees omanik kuulitõukaja on golf aksessuaar, mis iga golfimängija peaks olema.Kuna see on golf, tees omanik ja golf 6 teesi, mida on lihtne kasutada ja töökindel.Sest see on ainulaadne kingitus golf entusiast, et hindame oma disaini ja funktsiooni.Kuna see on golf tarvik, mis aitab suurendada oma golf kogemus.

sku: k135158

Materjal Kummist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…