Vastupidav Kolju Täringut Suurepärane Kingitus Idee Vaik Kulumiskindel Skelett Cube Täringut Käsitsi Nikerdatud Kaasaskantav Skelett Dices Kummitab Mängimine

0 Reitingud
€1.18 €1.68

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

materjal: vaik

stiil: kolju

suurus: 2cm(0.79 in)

kogus: 1tk

pakett sisaldab: 1tk kolju dices omadused:

vastupidav materjal,need mängude dices on valmistatud vastupidavast vaik koos käsitsi nikerdatud viimistletud, kulumiskindel ja tulla hea touch-tunnet; dices söövitatud kolju nägu tundub nii lahe ja eriline, lisan palju rõõmu oma mängud.

kaasaskantav,kolju dices on piisavalt väikesed, et olla tõmmatud oma tasku ja viia kõikjal, mugav visata või lülita see, et täita oma-ajal, kui ootate oma järjekorda ja lõõgastu pärast pikka-aega töötada või õppida.

widelyapplicable korda,surma kolju dices sobivad lauamängud, lauamängud, te saate kasutada neid jaoks isikud, jõulud, halloween, pulmi ja muid tähtsaid sündmusi; see dices kogum, mille eesmärk on võimaldada teil on hea meel mängu oma sõprade ja perekonnaga.

halloween kolju muster dices ,kolju dices koos hirmutav kolju kujundused,suur hasartmängude aksessuaar lauamängud, pokkeri mänge ja nii edasi

kingitus ,pool mängu mänguasja saab magus soe kingitus sõber, pere või ise.

märkus:

palun lubage 1-2cm(milleks on 0,39-0.79 in) vigade tõttu manual mõõtmise,pls veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje

sku: k119254

Tüüp DICE
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…