Golf Smart Palli Kiik Treener Golf Kiik Treener Palli Seadmed Pallid Kaasaskantav Golf Smart Palli Asendi Korrigeerimise Koolitus

0 Reitingud
€22.32 €55.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Parandada oma golf mängu Smart Palli Golf Treener.See kaasaskantav ja kerge koolitus pall sobib golfimängijad kõigi tasandite ja käsi tüübid.Kasutage lisatud app coaching ja jälgida oma edusamme.Täiuslik iga golfimängija ja teeb väga Jõulud kingitus!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Golf Treener Palli

Kaal: umbes 300g

Värvi kasti suurus: umbes 12 * 12 * 13cm/4.7 * 4.7 * 5.1 aastal

Palli läbimõõt: umbes 9,5 cm/3.7 aastal

Pakkeleht:

Golf Treener Pall * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Parandada Oma Kiik Täpsus: Golf Treener Pall aitab teil saada kohest tagasisidet ja juhiseid, mis on tõhusalt vigade parandamist ajal hoos protsessi.Kogemus stabiilne ja tõrgeteta hoos nagu golf õpetaja.

2.Lai Rakendus Valik: Kas olete kogenud pro või uus mäng, Golf Treener Pall on ideaalne suurendada oma golf oskusi.Oma kasulik tagasiside funktsioon, kohe analüüsida oma kiik poos ja rütm fine-tune oma oskusi.

3.Ületamatu Mugavus: läbimõõt Golf Treener Pall on ainult 9,5 cm, tagades lihtne kaasaskantavuse iganes sa minna.Naudi isikliku praktika, kui soovite selle Smart Palli Kiik Treener, mis võimaldab teil suurendada oma kiiged õues.

4.Reguleeritav Sobivus: golf treener palli läbimõõt on alates 7 cm kuni 15 cm, mis võimaldab teil kohandada seda vastavalt suurusele randme ja tüüpi kiik soovite harjutada.Reguleeritav randmepael teeb sinu kasutamise mugavamaks ja loomulik.

5.Suurepärane Kingitus: Aidata oma lähedastega parandada oma golfi mäng kus on see tark treener pall, mis sobib suurepäraselt nii algajatele kui ka professionaalidele.Tee iga kord eriline selle läbimõeldud ja praktiline kingitus - suur Jõulud armastavad, sõbrad, perekonnad, ja rohkem!

sku: k112818

Mudeli Number Golf Treener Palli
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…