Kleepsud Kiivrid, Mootorrataste Kiivrid Decal Loominguline Ära Kunagi Alahinda Vana Mees Mootorratta Kleebis Mootorratas

0 Reitingud
€0.51 €1.35

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kaunista oma mootorratta kiivreid või sülearvutid nende kõrge kvaliteediga valitud materjalid bike kleebised!Mingeid tööriistu vaja ning ei põhjusta kahju pinnad.Saadaval erinevad mustrid isikupära, et kajastada oma stiili.

Suurus: 17.5*12.5 cm

Kohaldatakse: mootorrattad, sülearvutid, külmikud, kohvrid, autod, jne.

Nimekiri:

1*Mootorratta Kleebised

Vaata rohkem toote detailid

1.Stiil Uuendada: Meie kleebised on valmistatud, et viimane, mis kasutavad ainult valitud veekindel, fade-vastupidavast materjalist.Kohanda oma bike muretsemata see pleegib või vahetad värvi, ja nautida pikaajalise personaalse kergust.

2.Vaevatu Personaalse: Saada loominguline oma mootorratta poolt vaevata rakendades meie vastupidav ja veekindel kleebised ilma vaja tööriistu või liimi.Lihtsalt kleebi ja minna.Pluss, muretu eemaldamist ei jäta maha jäänud.

3.Lihtne Eemaldada: meie vasak-vaba mootorratta kleebiste, saate lisada unikaalne touch oma kiivrid muretsemata kahju või vasakule.Kerge kasutada ja eemaldada, teil on võimalik uuendada oma stiili vaevata.

4.Paindlik Haardumine: Suurendada oma stiili ja isikupära meie mootorratta kleebised sobivad paljudele siledad pinnad, sealhulgas auto akna -, süle -, mootorratta kiivreid, külmikud, ja rohkem.Nende lihtne rakendus ja vasak-vaba eemaldamise pakkuda pingutusteta kohandamine ei ole jama.

5.Näidata Oma Individuaalsust: Kohandada oma mootorratta, kleebised, et kajastada oma stiili ja isikupära.Stand välja tõrjuda ainulaadseid mustreid ja disaine, et näidata oma individuaalsust.

sku: k99267

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…