Bike Käepide Haaratsid TPR Mountain Bike Kummist Käepidemed Anti Slip Lenkstangi Laste-Scooter Grip Kaitsmega Katta Mootorratta Grip Vahendid

0 Reitingud
€4.03 €8.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Kõrge kvaliteediga Materjal: lastele jalgratta käepidemed on valmistatud kõrge-kvaliteet TPR kummist, pehme ja mugav, mittelibiseva lööke, tugev kulumiskindlus ja vastupidav.

2.Lihtne Paigaldada: lenkstangi lapsed roller on väga mugav puutetundlik, ja te saate installida need ideaalselt üsna kergesti sujuvamalt sõita.

3.Anti-slip Kate: pind lõng disain juhtrauda laste-scooter hakkab mängima hea anti-slip efekti ja käepide ei ole lihtne kukkuda sõites vihma või higistamine, muutes sõita stabiilne.

4.Rakendatav Mudelitel: laste jalgratta käepidemed sobivad kõige laste jalgrattad/rollerid/tasakaal, autod/kolmerattalised sõidukid.Ja see on värvikas ja stiilne.

5.Mugav Käepide: Selle ergonoomika laste jalgratta käepidemed laste roller teile mugav käepide tunne ja parim tactility kaua seljas.

Toote Kirjeldus:

1. Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, mitte ainult pehmed, kuid ka non-slip osakesi ja selge, ja ei libise lööke mõju on märkimisväärne.

2. Laste jalgratta käepidemed teatud paksus lenkstangi ei ole kerge ära rebida, see on väga tugev, ja on paremaid lööke.

3. Kui te alla vajutada sõrmega, ta on alati põrkab tagasi kiiresti, tõmbab hakkab, ja ei purune kergesti, sest need sangad on väga elastne ja tugev.

F eatures :

1. Materjal: TPR

2. Kaal: 63g/paar

3. Suurus: 22cm läbimõõduga

Pakkeleht :

1pair*Lenkstangi Grip

sku: k9920

Toote Tüüp käepidemed
Kirje Pikkus 22cm
Mudeli Nimetus Jalgratta Käepidemed Käepide
Toote Kaal 63g
Materjali Tüüp TPR
Toote Kõrgus 2cm
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 6cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…