Õli Surve Ära Võtta Paigaldamise Kiire Lahti An6 Adapter Abiseadmete Paigaldamiseks Adapterid Varuosade Must Hea Tihendus Eest

0 Reitingud
€7.90

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Õli Surve Ära Võtta Paigaldamiseks on ideaalne lahendus teie mootori õlisurve vajadustele.Valmistatud vastupidavast materjalist, see on lihtne paigaldada ja sobib kõige EFI õli, filtrid.Eri kirjeldused olemas, see on täielik mudel, mis võib vastata teie vajadustele.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Oil Pressure Adapter

Materjal: Sulam

Värv: Must

Sobib: tagasivoolutoru ja pakkumise rida EFI õli filter ja õli raudtee

Pakett Nimekiri:

6AN Adapter

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kõrgeima kvaliteediga alumiinium, meie 6an adapter liitmikud pakkuda pikaajalist kasutamist ja stiilne välimus oma sõiduki.

2.Sujuv Ühendamine Nautida mugavust sisseehitatud lukk disain, mis võimaldab kiiret paigaldamist meie 6an paigaldamine ei ole aega.Hea tihendus mõju, rahulikult puhata, teades, et teie seade on ohutu lekib.Meie toode ei ole ainult lihtne kasutada, kuid ka ehitatud viimase.

3.Vaevatu Lahti: Paigaldus meie AN6 Adapter on imelihtne!Oma täieliku mudeli, et see sobib suurepäraselt kõige 6an tarvikud ja annab kiire paigaldus.Selle kerge disain säästab ruumi ja on lihtne käsitleda, mistõttu on must-olla oma performance upgrade.

4.Mugav Integratsioon: Ühendage oma EFI õli filter kergust, kasutades meie 6an kanalisatsioon.Mõeldud õli rööpad tagasi & toiteliinide, see võimaldab mitmekülgne rakendus DIY teie õli süsteemi vastavalt teie eesmärk.

5.Mitmekesise Komplekti Valikut: erinevaid spetsifikatsioon valikud, meie 6an paigaldamise komplekt on ette nähtud vastavad teie ostu vajadusi ja teha see lihtne leida varuosi.

sku: k9831

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…