Sügavkülmik Jäätõrje Kühveldada Roostevabast Terasest Majapidamises Puhastus Suitsu Kühvel Jää Kaabitsaga Tõhus Roostevaba Külmik-Sügavkülmik Jää

0 Reitingud
€0.24 €0.60

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin tõhus viis, kuidas jäite teie külmkapis?Otsida enam kui see roostevabast terasest jäite kühveldada!Oma mugava käepideme ja riputada auk, saab kergesti eemaldada jää ilma kriimustada oma pinnad.Plus, kasutan seda põranda puhastamine samuti!

Kirjeldus:

Nimi: Köök roostevabast terasest puhastus spaatel

Materjal: Roostevaba teras

Kaal: umbes 40g

Suurus: umbes

Sirge kühveldada 16.7*3,5 cm/6.57*1.38 aastal

Kaardus kühveldada 16.5*3,5 cm/6.5*1.38 aastal

Pakkeleht:

1 x Multi-funktsionaalne Puhastus Spaatel

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tugev ja Vastupidav: See multi-funktsionaalne puhastus spaatliga on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest materjal, mida ei ole lihtne rooste ja on keevitus tugevdamine tugev ja vastupidav jõudlust.

2.Ergonoomiline Disain: meie multi-funktsionaalne puhastus spaatliga, nautida mugav käepide, mis ei tüve oma käsi.Selle tugevdatud konstruktsioon takistab deformatsioon ja purunemine surve all, mistõttu on lihtne puhastada oma köögiriistad kiiresti ja tõhusalt, säästes samas energiat.

3.Mugav korraldus: mugav Kasutada peatatakse ladustamise meie multi-funktsionaalne puhastus spaatliga.Selle tõhusa rasva-puhastus võimeid tagada markless kööginõud, kuigi tema käepide riputada auk säästab väärtuslikku sahtlis ruumi.

4.Streak-Free Puhastamise: See multi-funktsionaalne puhastus spaatliga on turvalisem ja praktilisem kui tavalised skreeperid.See ei kahjusta pliidi peal, ei kriimustusi, ja on lihvitud sile välimus.Ümardatud nurga disain muudab see lihtne jõuda igasse nurka ja pragu.

5.Lai Rakendus: Ühendades suurepärase viimistletud ja vastupidavust, see roostevabast terasest puhastus spaatel sobib ideaalselt kiiresti ja tõhusalt vabaneda rasva ja mustuse, erinevad esinemised.Olgu see teie köögi -, kodu-või restoranis, see mitmeotstarbeline tööriist on väga tõhus ja usaldusväärne.

sku: k9739

Funktsioon Öko-sõbralik
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Multi-funktsionaalne Puhastus Spaatel

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…