Madalad Taburetid Käsi Pesumasin Väljaheites Samm Universaalne Väike Samm Istub Toolile Kompaktne Väljaheites Suu Väljaheites Kodus Korter Kodu Köök

0 Reitingud
€15.08 €30.18

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Usaldusväärne Abi: Valmistatud PP+TPR, see vannituba väljaheites tagab tugeva toetuse, mida ei saa kergesti deformeeruda või saada kahjustatud.Koos kaalu, võimsuse ja libisemisvastased jalad stabiilsuse, saate kasutada seda usaldust.Enam wobbling või ümbermineku.

2.Lihtne Hooldada: See vannituba väljaheites saab kergesti pesta veega või pesuainega.See on imelihtne säilitada oma värskuse ja kanalisatsiooni kiire loputus

3.Nurga-Savvy Väljaheites: See vannituba väljaheites on loodud sobima mugavalt igas nurgas oma kodu.See on kompaktne ja kerge disain, mis muudab lihtsaks teha ja salvestada.See on ka lihtne ja ilus disain, mis sobib teie mööbli, parandada esteetika ruumi.

4.Naljakad Kingitused: See vannituba väljaheites on ka läbimõeldud kingitus idee iga kord, nagu Isa Päev, Aasta, Jõulud, Halloween, sõbrapäev, sünnipäev, või emadepäev.See on kompaktne, vastupidav ja keskkonnasõbralik.

5.Suu-Sõbralik Disain: vannituba väljaheites on anti-slip suu padjad allosas, kus on vaikne ja kulumiskindel.Need takistavad väljaheites libisemist või kriimustada korrusel, ja saate kasutada seda rohkem usaldust.Väljaheites on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, mis ei ole lihtne kahju või deformeeruda.

Kirjeldus:

Tutvustame meie väike toolid istumiseks!Ideaalne väikeste ruumide tõttu kompaktne suurus.Lihtne, puhas ja vaikne, nende väljaheide on kulumiskindel ja mitte vigastada.Muudab suur Halloween praegu liiga.

Kirjeldus:

1.Toote materjal: PP+TPR;

2.Toote mõõdud: (ligik.)33.2*22.7*23.2 cm/13.07*8.94*9.13 tolli

3.Toote kaal (ligik.)531g;

Pakkeleht:

1tk * Madal Toolid Istumiseks

Märkus:

1.Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2.Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k96796

Mudeli Number Madal Kõrgus väljaheites
suurus 33.2x22.7x23.2cm
Muster väljaheide
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Välimus Modern Stiil
Üldiseks Kasutamiseks Kodu Mööbel
Stiil Ameerika Riigis
Erikasutus Kodu Väljaheites & Ottomani
Tüüp Elutoa Mööbel
Volditud No

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…